efood: Το αποτύπωμα της υπηρεσίας delivered by efood το 2023 και η νέα υπηρεσία το 2024

efood νέα υπηρεσία, efood: Το αποτύπωμα της υπηρεσίας delivered by efood το 2023 και η νέα υπηρεσία το 2024

Το efood, για το έτος 2022, είχε καταγράψει μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη της υπηρεσίας delivered by efood, θέτοντας ως κύριο στόχο την ενδυνάμωσή της μέσα στο 2023. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δημιουργήθηκε πρώτη από το efood για την ελληνική αγορά και αναπτύχθηκε, ως ένα νέο μοντέλο λειτουργίας των υπηρεσιών διανομής, με σημαντικά οφέλη όχι μόνο για τους καταναλωτές, αλλά και για τα ίδια τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Ωστόσο, το 2023 ήταν ένα έτος κατά το οποίο η υπηρεσία delivered by efood όχι μόνο εδραιώθηκε, αλλά και επεκτάθηκε στην ελληνική αγορά, σημειώνοντας πολύ σημαντική αύξηση τόσο στον όγκο των παραγγελιών όσο και στον αριθμό των συνεργαζόμενων καταστημάτων που το επιλέγουν ως υπηρεσία. Ως αποτέλεσμα, το efood προχώρησε στο σχεδιασμό του επόμενου μεγάλου βήματος, αυτό της δημιουργίας της υπηρεσίας last mile που θα αναπτυχθεί μέσα στο 2024.

Η παγίωση της υπηρεσίας delivered by efood αποτυπώνεται μέσω του δικτύου των συνεργαζόμενων καταστημάτων που αξιοποιούν την υπηρεσία διανομής του efood με το δικό του στόλο αγγίζοντας τα 8.756 καταστήματα σε 21 πόλεις στην Ελλάδα, με τελευταίες προσθήκες στη γεωγραφική επέκταση της εν λόγω υπηρεσίας, τη Ρόδο, τη Χαλκίδα, τη Λαμία και τις Σέρρες. Η συνολική χρήση της υπηρεσίας delivered by efood σημείωσε αύξηση 48% σε σχέση με το προηγούμενο έτος με τα καταστήματα που χρησιμοποιούν περισσότερο την υπηρεσία είναι τα καφέ, τα mini markets και τα ζαχαροπλαστεία και τους καταναλωτές να την αξιοποιούν για αγορές σε είδη supermarket και μικρής λιανικής -μέσω του efood market-, burger και καφέ.

efood νέα υπηρεσία, efood: Το αποτύπωμα της υπηρεσίας delivered by efood το 2023 και η νέα υπηρεσία το 2024

Ο αντίκτυπος της ανάπτυξης του delivered by efood φαίνεται και στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται για τους διανομείς, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 44% για το 2023, με τις συνολικές ετήσιες δαπάνες μισθοδοσίας για τους διανομείς να ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα στο 2024 αναμένεται η περαιτέρω επέκταση της υπηρεσίας delivered by efood, με τη ζήτηση από τα νέα καταστήματα, αλλά και από τα συνεργαζόμενα, που δεν αξιοποιούν ακόμα την υπηρεσία αυτή, να είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Επιπλέον, το 2023, το efood πρόσθεσε τη νέα υπηρεσία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Express, μέσω της οποίας οι καταναλωτές, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν παραγγελίες μικρού όγκου που καλύπτουν άμεσες ή έκτακτες ανάγκες τους, επιλέγοντας ανάμεσα από 2.400 προϊόντα από τα supermarkets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, παραλαμβάνοντας την παραγγελία τους σε λιγότερο από μια ώρα, μέσω του στόλου διανομής του efood.

2024: Δημιουργία του efood last mile και επέκταση του delivered by efood

Το 2024 θα είναι για το efood η χρονιά που θα αναπτύξει τη νέα υπηρεσία efood last mile, η οποία θα αποτελέσει την άμεση και αποτελεσματική λύση για τα καταστήματα που θα μπορούν να παραδίδουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές άμεσα, χωρίς να έχουν απαραίτητα συνάψει συνεργασία με την πλατφόρμα του efood. Το efood last mile είναι μια υπηρεσία παράδοσης που μπορεί να επιλέξει κάθε εμπορική επιχείρηση, αξιοποιώντας το στόλο διανομέων του efood, ανάλογα με τις προγραμματισμένες ή έκτακτες ανάγκες της για την αποστολή των προϊόντων της είτε στο διάστημα της επόμενης ώρας από την παραγγελία, είτε μέσα σε δύο ημέρες.

efood νέα υπηρεσία, efood: Το αποτύπωμα της υπηρεσίας delivered by efood το 2023 και η νέα υπηρεσία το 2024

Αυτή η νέα υπηρεσία από το efood, δίνει τη δυνατότητα στα συνεργαζόμενα καταστήματα να αποκτήσουν ακόμα ένα κανάλι πώλησης, προσφέροντας μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές τους, και χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν τα ίδια το κομμάτι της διανομής των προϊόντων τους. Για την αξιοποίηση της υπηρεσίας, τα καταστήματα θα κάνουν μια απλή ηλεκτρονική διαδικασία, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο, την πορεία της παράδοσης, με live tracking, κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο που θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση των αγορών τους, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση της εφαρμογής. Φυσικά, η Ομάδα Υποστήριξης του efood θα βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια.

Η δημιουργία της νέας υπηρεσίας efood last mile σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση της υπηρεσίας delivered by efood, θα οδηγήσει, το 2024, σε σημαντική αύξηση του αριθμού των διανομέων με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία, η οποία ήδη προγραμματίζει την πρόσληψη 20% περισσότερων διανομέων από τον υπάρχων στόλο διανομέων που διαθέτει.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.