8χρονος έμαθε να οδηγεί από το YouTube και πήγε την 4χρονη αδερφή του στα McDonald’s

youtube driving, 8χρονος έμαθε να οδηγεί από το YouTube και πήγε την 4χρονη αδερφή του στα McDonald’s

Στο YouTube μπορείς να βρεις κάθε ειδών tutorials για το πως να φτιάξεις μόνος σου διάφορες κατασκευές, να μαγειρέψεις, να κάνεις μακιγιάζ, να μάθεις ξένες γλώσσες, ακόμη και να οδηγείς. Φυσικά τα περισσότερα δεν είναι επαγγελματικά, αλλά ικανά να σου διδάξουν πολλά.

Αυτό συνέβη και με έναν 8χρονο από το Ohio, ο οποίος έμαθε από tutorial στο YouTube πως να οδηγεί και πήγε με την 4χρονη αδερφή του στα McDonald’s. Τα παιδιά περίμεναν να κοιμηθούν οι γονείς και έκλεψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να πάνε να φάνε το γεύμα τους.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το παιδί οδήγησε περίπου 1.5 χλμ. από το σπίτι του και η μικρή του αδερφή βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του van. Χρειάστηκε να περάσει 4 διασταυρώσεις, πέρασε από σιδηροδρομικές γραμμές και έκανε κάποιες στροφές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, σεβάστηκε όλα τα σήματα στους δρόμους και το όριο ταχύτητας

Τα παιδιά βρέθηκαν σώα και αβλαβή στα McDonald’s περιμένοντας την παραγγελία τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα ακόμη παιδί εντοπίστηκε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο γεμάτο άλλα παιδιά και μια κατσίκα στην Ν. Ζηλανδία!

Προσοχή λοιπόν στο τι μαθαίνουν τα παιδιά από το YouTube.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Δόξα και τιμή στον μικρό θεούλη!

ΑντώνηςΤ

@jonjon, πριν αρχίσουμε να αποθεώνομε τον «μικρούλι» να σκεφτούμε ότι εκτός από την πνευματική ωριμότητα και τις γνώσεις, τα αμάξια δεν είναι κατασκευασμένα για μικρόσωμα άτομα.

Μπορεί να μπόρεσε να κινήσει το αμάξι και ευτυχώς να πήγαν όλα καλά (το καλό ήταν ότι ήταν βράδυ και δεν είχε κίνηση), αλλά σε περίπτωση που γινόταν κάτι ο μικρός δεν θα μπορούσε να αντιδράσει έγκαιρος λόγω σωματικής δυσκολίας. Οπότε λίγο προσοχή σε τι επευφημούμε και να το σκεφτόμαστε δυο φορές διότι τα μηνύματα αυτά δεν τα διαβάζουν μόνο ενήλικοι.

Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από το να διαβάζουμε μια απλή είδηση και πρέπει να μας κάνει να σκεφτόμαστε και πέρα από αυτήν. Για παράδειγμα σκεφτείτε δυο παιδιά 8 και 4 χρονών τα οποία βγαίνουν έξω την νύχτα μόνα τους. Δεν είναι φυσιολογικό είτε με αμάξι είτε χωρίς, και λογικά αυτό θα είδαν και οι υπάλληλοι που τους εξυπηρετήσαν.

chris07

Ασ είχε χειροκίνητο κιβώτιο και δεν θα έκανε τίποτα άρα
μακριά από αυτόματα εκτός αν θέλετε ο μικρός σας να το παίζει fast and the furious

ΑντώνηςΤ

Τώρα που είπες για αυτόματο, φανταστείτε δηλαδή τι θα γίνει με τα αυτόνομα οχήματα. Θα κάνουν τσάρκα οι μικροί για φάστφουντ και παγωτά βραδιάτικα. Ίσως θα έπρεπε να βάλουν face & age recognition πριν σε πάνε κάπου. Για την ιστορία δεν είναι σίγουρο εάν το αυτοκίνητο είχε ταχύτητες ή όχι.

NZ

Έκλαψα με την “κατσίκα”!
Νέα Ζηλανδία, περίμενα να έχει μέσα orcs και goblins και να οδηγάει ο Saruman!
Τα πάντα ξεκινάνε από τους γονείς. Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.