Γραμματοσειρά με τον γραφικό χαρακτήρα του Albert Einstein

Internet

Αν η γραμματοσειρά Times New Roman, Verdana ή όποια άλλη, σας φαίνεται πολύ βαρετή για να δημιουργήσετε αρχεία, να στείλετε μηνύματα και e-mail, το Kickstarter θέλει να δώσει μια διαφορετική πινελιά. Νέο project θέλει να φέρει τον γραφικό χαρακτήρα ενός από τους σπουδαιότερους ανθρώπους της σύγχρονης εποχής. Το project μπήκε στο Kickstarter με την ονομασία […]

Αν η γραμματοσειρά Times New Roman, Verdana ή όποια άλλη, σας φαίνεται πολύ βαρετή για να δημιουργήσετε αρχεία, να στείλετε μηνύματα και e-mail, το Kickstarter θέλει να δώσει μια διαφορετική πινελιά. Νέο project θέλει να φέρει τον γραφικό χαρακτήρα ενός από τους σπουδαιότερους ανθρώπους της σύγχρονης εποχής.

Το project μπήκε στο Kickstarter με την ονομασία Albert Einstein Font και στόχο να μαζέψει 15.000 δολάρια και κατάφερε μέσα σε 2 μέρες να φτάσει στα 18.000 δολάρια.

Οι δημιουργοί του είναι ο τυπογράφος Harald Geisler και η χορεύτρια lizabeth Waterhouse, και το project περιλαμβάνει ανάλυση των χειρόγραφων σημειώσεων του Einstein για να σχεδιαστεί ο κάθε χαρακτήρας.

Χρειάστηκε να γίνουν αναλύσεις έξι μηνών για να δοθεί ένα αρχικό prototype και η χρηματοδότηση θα επιτρέψει στην ομάδα να κάνει αναλύσεις άλλων έξι μηνών για να ολοκληρωθεί η γραμματοσειρά.

Η νέα γραμματοσειρά θα κυκλοφορήσει για Mac, PC, Linux και iOS.

Δείτε το video:

einstein font

Πηγή

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. Darth Darth

    μόνο εγώ εχω γραφικό χαρακτήρα τον οποίο πέρα από μένα καταλαβαίνουν μόνο cia/nsa και αυτά μετά από ώρες αποκρυπτογράφησης………………….

  2. Deductive Reasoning Deductive Reasoning

    Απορώ που υπάρχει ακόμη κόσμος που ασχολείται με τον “φτιαχτό” Einstein. Φτιάξτε μια γραμματοσειρά Da Vinci να γουστάρουμε! Την ανάποδη κιόλας, να τρελαίνει κόσμο.

  3. Βαγγος Βαγγος

    Ειναι ανατριχιαστικο να γραφεις και να βγαινουν γραμματα ενος νεκρου,..ακομα κι αν αυτος ειναι ο Einstein 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων