Εκτός Steam οι ταινίες και οι εκπομπές

Steam, Εκτός Steam οι ταινίες και οι εκπομπές

Όπως όλα δείχνουν, η Valve εγκαταλείπει τα σχέδια που είχε για το Steam, κατά τα οποία εκτός των παιχνιδιών, θα είχε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Με κίνηση, η Valve αφαίρεσε όλο το υλικό που δεν σχετίζεται με το gaming, από την πλατφόρμα Steam. Πλέον το μενού έχει αναδιαμορφωθεί και δεν υπάρχει ίχνος υλικού που δεν σχετίζεται με το gaming.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρείας εχτές, ο λόγος που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση είναι πολύ απλός. Όποιος, χρησιμοποιεί το Steam, το χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον για να παίξει κάποιο παιχνίδι και δεν ασχολείται με άλλες δραστηριότητες.

Από εδώ και στο εξής, η πορεία της δημοφιλούς πλατφόρμας επαναπροσδιορίζεται. Πλέον θα υπάρχει μόνο ότι έχει σχέση με gaming και accessories.

Εκτός των άλλων στην ανακοίνωση, γίνεται γνωστό πως στις επόμενες εβδομάδες ότι video δεν είναι σχετικό με το gaming, θα αποσυρθεί και δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά. Όποιο υλικό έχει ήδη αγορασθεί, θα παραμείνει online αλλά μόνο για τους ιδιοκτήτες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.