Elon Musk: “Μαζεύει” τα όσα είπε για την Apple

Μέσα στην εβδομάδα ο Elon Musk προκάλεσε με τις δηλώσεις μιλώντας για την Apple και συγκεκριμένα για το Apple car project. Είπε ότι προσλαμβάνει τους απολυμένους της Tesla. Μάλιστα ανέφερε ότι ως inside joke στην εταιρεία, αποκαλούν την Apple το “Νεκροταφείο της Tesla”. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και ο ίδιος σπεύδει να δώσει εξηγήσεις.

Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ο εκκεντρικός Musk “τα μαζεύει” λέγοντας ότι δεν μισεί την Apple, αλλά στην πραγματικότητα χαίρεται που η εταιρεία του Tim Cook θα μπει στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο ίδιος σε tweet δηλώνει ότι είναι πολύ καλή εταιρεία με πολλούς ταλαντούχους: “Yo, I don’t hate Apple. It’s a great company with a lot of talented people. I love their products and I’m glad they’re doing an EV”

Όσο για το Apple watch, όταν είχε ερωτηθεί σχετικά είχε γελάσει και είχε δείξει ότι δεν εντυπωσιάζεται. Μέσα από το Twitter έρχεται και πάλι να διευκρινίσει ότι ο Ive και η παρέα του έκαναν πολύ καλή δουλειά με το design αλλά δεν τον ενθουσιάζει η λειτουργία του: “Regarding the watch, Jony & his team created a beautiful design, but the functionality isn’t compelling yet. By version 3, it will be”.

Elon Musk: "Μαζεύει" τα όσα είπε για την Apple, Elon Musk: “Μαζεύει” τα όσα είπε για την Apple

Elon Musk: "Μαζεύει" τα όσα είπε για την Apple, Elon Musk: “Μαζεύει” τα όσα είπε για την Apple

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Ο Musk στην Αμερική είναι κάτι σαν “ο τελευταίος Jobs εν ζωή” (μαζί με τον άλλο τον τρελό της Virgin) και εδώ που τα λέμε δεν έχει πετύχει και λίγα (δεν είναι μόνο τα Tesla).
Οπότε ότι λέει το ακούνε.

Nio

Η Tesla βγάζει από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα.
Και τα πιο πετυχημένα σε όλο το σύνολο.
Το μέλλον των αυτοκινήτων σήμερα είναι η Tesla.

παπαροκάς tiamat

Δεν μαζευει τιποτα! προφανως του τη μπηκαν τα φανμποι και για να δειξει ποσο ανωτερος και ποσο gentleman ειναι απο εκεινα εδειξε γενναιοδωρια

παπαροκάς tiamat

Νεκροταφεια της tesla ! Ναι αυτο ειναι! Συμφωνω !

flash

Είτε τα μαζέψει είτε όχι η κάθε εταιρία προχωράει όπως κρίνει εκείνη καλύτερα και το μέλλον πάντα δείχνει αν οι αποφάσεις και οι κινήσεις ήταν οι σωστές. Για αυτό και πριν υποβιβάσει κατά αυτό το κομπλεξικό τρόπο τους πρώην εργαζομένους της εταιρίας του καλά θα κάνει να περιμένει τί θα δείξουν τα χρόνια που έρχονται. Είναι κρίμα ένας τόσος ισχυρός άνθρωπος να υποβιβάζει τους εργαζομένους του με τέτοιο τρόπο και αυτό υποδηλώνει πραγματικά πόσο κατώτερος είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.