Συνεργασία EMI Music Greece και Dailymotion

Το Dailymotion, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο video hosting site στον κόσμο, διευρύνει τη συνεργασία του με την ΕΜΙ, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στη μουσική βιομηχανία που εκπροσωπεί καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη και κατηγορίες.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής το Dailymotion Ελλάδας εξασφάλισε την αποκλειστική πρώτη προβολή όλων των νέων video clips της EMI Greece, για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

EMI Music Greece Dailymotion

Η πλούσια συλλογή του Ελληνικού καταλόγου της EMI, με περισσότερα από 1.000 νέα, παλιά αλλά και σπάνια video clips, γίνεται διαθέσιμη στους χρήστες του Dailymotion σε όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες του Dailymotion μπορούν να απολαύσουν σε εξαιρετική ανάλυση, όλο το μουσικό περιεχόμενο της EMI Greece, δημιουργώντας μοναδικές playlists με τα αγαπημένα τους τραγούδια.
Το Dailymotion αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο video hosting site στον κόσμο. Το Dailymotion αποτελεί μια κοινότητα, όπου τα μέλη της βλέπουν, μοιράζονται, δημιουργούν βίντεο και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους καθημερινά. Στη χώρα μας συνεργάζεται πολυδιάστατα (σε επίπεδο B2B υπηρεσιών) με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής οπτικο-ακουστικού περιεχομένου. Την εμπορική αντιπροσώπευση του Dailymotion σε Ελλάδα και Κύπρο έχει η εταιρία Andstart.

Δείτε το κανάλι εδώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netflix

Netflix Αύγουστος 2021: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν τον Αύγουστο του 2021 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Bitcoin

Britcoin: Το βρετανικό κρυπτονόμισμα θα ενισχύσει το Bitcoin

Οι Βρετανοί θέλουν να λανσάρουν το Britcoin, ένα δικό τους κρυπτονόμισμα και πολλοί αναρωτιούνται τι εξελίξεις θα έχει αυτό.

Internet malware Hackers

To LemonDuck malware στοχεύει Windows και Linux συστήματα

To LemonDuck είναι ένα malware που σχετίζεται με την διαδικασία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και χτυπά σε συστήματα Linux και Windows.

Internet

Σοβαρά διεθνή web sites γεμίζουν με πορνογραφικό υλικό

Η εταιρεία προώθησης πορνογραφικού υλικού 5 Star Porn HD εξαγόρασε το VidMe, με αποτέλεσμα να γεμίσουν με ανάλογο υλικό πολλές άσχετες σελίδες.