Συνεργασία EMI Music Greece και Dailymotion

Το Dailymotion, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο video hosting site στον κόσμο, διευρύνει τη συνεργασία του με την ΕΜΙ, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στη μουσική βιομηχανία που εκπροσωπεί καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη και κατηγορίες.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής το Dailymotion Ελλάδας εξασφάλισε την αποκλειστική πρώτη προβολή όλων των νέων video clips της EMI Greece, για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

, Συνεργασία EMI Music Greece και Dailymotion

Η πλούσια συλλογή του Ελληνικού καταλόγου της EMI, με περισσότερα από 1.000 νέα, παλιά αλλά και σπάνια video clips, γίνεται διαθέσιμη στους χρήστες του Dailymotion σε όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες του Dailymotion μπορούν να απολαύσουν σε εξαιρετική ανάλυση, όλο το μουσικό περιεχόμενο της EMI Greece, δημιουργώντας μοναδικές playlists με τα αγαπημένα τους τραγούδια.
Το Dailymotion αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο video hosting site στον κόσμο. Το Dailymotion αποτελεί μια κοινότητα, όπου τα μέλη της βλέπουν, μοιράζονται, δημιουργούν βίντεο και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους καθημερινά. Στη χώρα μας συνεργάζεται πολυδιάστατα (σε επίπεδο B2B υπηρεσιών) με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής οπτικο-ακουστικού περιεχομένου. Την εμπορική αντιπροσώπευση του Dailymotion σε Ελλάδα και Κύπρο έχει η εταιρία Andstart.

Δείτε το κανάλι εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.