Έρχεται το “Meta Verified” σε Instagram και Facebook

Instagram, Έρχεται το “Meta Verified” σε Instagram και Facebook

Η Μeta τεστάρει την προσφορά συνδρομής σε Facebook και Instagram προκειμένου οι χρήστες να αποκτούν το μπλε τικ της επαλήθευσης λογαριασμού. Η τιμή θα είναι 11,99 $ το μήνα στον ιστό και 14,99 $ το μήνα στο κινητό.

O διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι ένας λογαριασμός “Meta Verified” θα δώσει στους χρήστες ένα επαληθευμένο σήμα, αυξημένη ορατότητα στις πλατφόρμες, προτεραιότητα υποστήριξης πελατών και πολλά άλλα. Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα και θα φτάσει σε περισσότερες χώρες «σύντομα».

“Αυτή την εβδομάδα ξεκινάμε να διαθέτουμε το Meta Verified — μια συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας με ένα κρατικό αναγνωριστικό, να αποκτήσετε ένα μπλε σήμα, να λάβετε επιπλέον προστασία πλαστοπροσωπίας έναντι λογαριασμών που ισχυρίζονται ότι είστε εσείς και να έχετε άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών. Αυτή η νέα δυνατότητα έχει να κάνει με την αύξηση της αυθεντικότητας και της ασφάλειας στις υπηρεσίες μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις δραστηριότητας, να είναι άνω των 18 ετών και να υποβάλουν μια κρατική ταυτότητα που να ταιριάζει με το όνομα και τη φωτογραφία που έχετε στο Facebook ή το Instagram. Είναι δηλαδή αντίστοιχο του Twitter Blue που έφερε ο Elon Musk στην πλατφόρμα με 8 δολάρια το μήνα.

Επιπλέον, οι χρήστες που θα εγγραφούν στην υπηρεσία θα λάβουν αποκλειστικά αυτοκόλλητα για τις ιστορίες και τα Reels τους και θα λάβουν 100 δωρεάν αστέρια το μήνα ή το ψηφιακό νόμισμα που μπορούν να προσφέρουν στους δημιουργούς στο Facebook.

Η Meta σημειώνει ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν ακόμη να υποβάλουν αίτηση για σήμα Meta Verified και ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα προφίλ, το όνομα χρήστη, τα γενέθλια ή τη φωτογραφία προφίλ σας χωρίς να περάσετε ξανά από τη διαδικασία επαλήθευσης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.