Έρχονται σύντομα οι νέες smart TV της Huawei

σύντομα smart tv huawei έξι μήνες, Έρχονται σύντομα οι νέες smart TV της Huawei

Στην αγορά των smart TV πρόκειται να μπει και η Huawei ύστερα από σχετικό έγγραφο που κατοχυρώνει το εμπορικό σήμα “Huawei AI Window” και το οποίο έχει σχέση με LCD πάνελ και έξυπνες τηλεοράσεις, με το συγκεκριμένο εγχείρημα της εταιρείας να αναμένεται μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Η Huawei σκόπευε να μπει στην αγορά των τηλεοράσεων στο πρόσφατο παρελθόν, κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη μέχρι τώρα. Το καλύτερο παράδειγμα σε αυτόν τον τομέα αποτελεί η Xiaomi η οποία μπήκε στη συγκεκριμένη βιομηχανία πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και κατάφερε να ανταγωνιστεί έντονα και με επιτυχία άλλες εταιρείες που είναι στο χώρο αυτό για καιρό κι έχουν εμπειρία κι έτσι όλοι αναρωτιούνται κατά πόσο η Huawei ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα ίδια βήματα.

Στην Κίνα ο πιο άμεσος ανταγωνιστής της Huawei είναι η Xiaomi, παρόλο που οι πωλήσεις της πρώτης είναι αρκετά καλύτερες. Ωστόσο, αυτός ο ανταγωνισμός προέρχεται περισσότερο από το γεγονός πως οι δυο αυτές εταιρείες έχουν παρόμοιες στρατηγικές και στόχους.

Στο άμεσο μέλλον, οι χρήστες θα έχουν τρεις διαφορετικές επιλογές όσον αφορά στις οθόνες: την οθόνη του smartphone, την οθόνη του αυτοκινήτου και, τέλος, την οθόνη της τηλεόρασης. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οι εταιρείες που κατασκευάζουν «προϊόντα μικρής οθόνης» θέλουν επίσης να μπουν στην αγορά των μεγάλων οθονών ώστε να πάρουν ένα κομμάτι της πίτας χωρίς να είναι τόσο η ίδια η οθόνη το ζητούμενο όσο οι πληροφορίες που μεταφέρονται μέσα από αυτήν.

Η smart TV είναι ένα καλό μέσο για τη διασύνδεση των συσκευών IoT της Huawei καθώς και ένα νέο “παράθυρο” για την οργάνωση και παρακολούθηση των χρηστών της εταιρείας που θα επιτρέψει τη σύνδεση όλων των έξυπνων οικιακών συσκευών μέσω της τηλεόρασης και τη μεταφορά όλων των πληροφοριών μέσω αυτής.

Ο μεγάλος αριθμός χρηστών που φέρνουν οι υπηρεσίες IoT θα δώσουν τη δυνατότητα στη Huawei να έχει ένα πολύ μεγάλο όγκο κίνησης και να πραγματοποιήσει την γρήγορη ανάπτυξη υπηρεσιών διαδικτύου ενώ, τέλος, πρέπει να επισημάνουμε πως την εποχή του 5G η αγορά των IoT θα οδηγήσει σε μια ακόμα έκρηξη ανάπτυξης.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Μπα μακριά… Η Χουαβαι μας παρακολουθεί όλους το λένε οι ΗΠΑ… 😂😂😂😂

Γιώργος

ΚώσταςD. Όλοι μας παρακολουθούν χωρίς να το καταλάβουμε όποτε ας μην ακούμε ότι μας λένε οι ΗΠΑ και η κάθε χώρα για οποιαδήποτε εταιρεία γιατί και οι ίδιοι μπορούν να μας παρακολουθούν “για το καλό μας”

ΚώσταςD.

@Γιώργος Καλά ναι ασυζητητί. Αλλά η Χουαβαι είναι κίνδυνος-θανατος το λένε οι ΗΠΑ! 😂😂😂😂😂

Γιώργος

ΚώσταςD. Ε τι να κάνουμε είναι κουτσομπολιδες 😂😂

Kostas

@ΚώσταςD Σύντομα θα το πει και η ΕΕ

ΚώσταςD.

@Kostas Δεν έχεις και άδικο…😜

mixtri

Όταν ρώτησα ένα συνάδελφό μου ποια είναι η άποψή του για τα Xiaomi μου είπε ότι είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει τα πάντα, από ομπρέλες μέχρι σκούτερ και κινητά. Κάτι σαν μάρκα σούπερ μάρκετ, carrefour, και ότι οι Κινέζοι οι ίδιοι κοροιδεύονται μεταξύ τους όταν βλέπουν Xiaomi. Στην Ελλάδα όλοι παίρνουν κινητά Ζιαομί αλλά αν τους πεις ότι είναι κινητά επιπέδου Ζερβουδάκη παρεξηγούνται.
Η Huawei σταθερά ακολουθεί τα βήματα της Ζιαομί μπαίνοντας σε χωράφια που δε γνωρίζει. Εκτός λοιπόν από το πράσινο ΜΑΤΕ 20 ΠΡΟ θα βγει και πράσινη τηλεόραση;

jo

Hulk marvel

John Real

@mixtri
Xiaomi announces record $7.3 billion Q3 earnings, a 49.1% increase YoY. As of October 26, Xiaomi’s smartphone shipments exceeded 100 million units throughout the year.
Αλλά εντάξει αφού στα είπε ο συνάδελφος σου για την Xiaomi τι να πούμε εμείς; Αφού κάνει μπαμ από την απάντηση που έδωσε ότι είναι ειδικός φραπεδοκινητολόγος. 😉

mixtri

Κάτι θα ξέρεις περισσότερο από έναν κινέζο tech leader της Ericsson. Προσωπικά όπως δε θα αγόραζα ποτέ κινητό Carrefour δε θα αγοράσω και Xiaomi. Είναι θέμα τεχνογνωσίας.

John Real

Αφού είναι Κινέζος tech leader γιατί δουλεύει για την Ericsson; LOL
Καλά δεν θα σε βάλουμε να αγοράσεις και με το ζόρι. Πάρε ένα iphone καλύτερα που είναι 100% Αμερικάνικη τεχνολογία και κατασκευή.:-)

ΚώσταςD.

@mixtri είσαι λάθος και ο φίλος σου ο Κινέζος. Θέλουν πιθανώς να κάνουν αυτό που κάνει και η Samsung–> MULTI DEVICE EXPERIENCE, πολλές συσκευές που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και ελέγχονται όλες μέσω δικτύου ειδικά τώρα που θα βάλουν και το 5G στο “κόλπο”, “το σπίτι του μέλλοντος”. Εγω βέβαια δεν συμφωνώ με αυτά (δικό μου θέμα). Αυτό ομως θα γίνει και η Huawei θα μπει και αυτή στο κόλπο λογικά… Η Χιαομι ξέρει τι κάνει και έχει αποδείξει πως ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκε τόσο ψηλά! Τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα μένουν…

Stathis

@mixtri ε άμα το είπε ο συνάδελφος σου, τότε γκαραντί έτσι θα είναι φίλε.

Stathis

@mixtri Α και η ericsson δεν ξέρει απο gadgets? άλλωστε είναι γνωστή η επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της κινητής κτλ.. (βέβαια αν κρίνω απ αυτούς που εργάζονται σε αυτήν αν ισχύει αυτό που λες, δεν είναι να απορείς κιόλας… )

mixtri

Έτσι έτσι. Τα ξέρετε όλα. Οι άλλοι δε ξέρουν τίποτα. 🙂

ΚώσταςD.

@mixtri μάλλον εσύ δεν έχεις ιδέα… Και ναι για το 5G την έχω πει τη γνώμη μου που είναι στην ουσία γνώμη ανεξάρτητων μη πληρωμένων επιστημόνων καθώς και κάποιων που δούλευαν στον Αμερικανικό στρατό και έχουν ανοίξει το στοματακι τους βλέποντας το κακό που φέρνουν κάποιοι ως το δήθεν καλό… Δε μασάω σανό ούτε κουτοχορτο ούτε δέχομαι την κάθε παπάρια των πολυεθνικών. Αυτά τα αφήνω για τους “μονοφλαμους”. Άντε γειά…😂😂😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.