Ετοιμάζει νέα λειτουργία το YouTube Music – Θα δημιουργείτε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό

YouTube Music, Ετοιμάζει νέα λειτουργία το YouTube Music – Θα δημιουργείτε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό

Το YouTube Music εργάζεται επάνω σε νέες λειτουργίες για να γίνει ακόμη πιο εύχρηστο για τους χρήστες του, όπως η δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού που αποτελεί την τελευταία ιδέα.

Μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Δημιουργία ραδιοφώνου” κυκλοφορεί σε ορισμένους χρήστες μέχρι στιγμής και αναμένεται να είναι ευρέως διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον. Οι χρήστες επιλέγουν από μια σειρά καλλιτεχνών για να τους συμπεριλάβουν στον σταθμό τους και μετά προχωρούν σε μια οθόνη όπου μπορούν να επιλέξουν αν η μίξη τους αποτελείται από το γνωστό, το άγνωστο ή και τα δύο, συν λίγες άλλες εναλλαγές για κοψίματα και αλλαγές. Στη συνέχεια δημιουργείται μια λίστα αναπαραγωγής.

Φαίνεται ότι οι χρήστες δεν μπορούν να προσθέσουν τη λίστα αναπαραγωγής στη βιβλιοθήκη τους. Η ένταξη του “Beggin” και του Mäneskin σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό με καλλιτέχνες της K-Pop είναι μια από τις περίεργες επιλογές που θα δούμε.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.