To Euro 2012 στα social media [infographic]

Εντάξει, έχουμε εκλογές την άλλη εβδομάδα, αλλά ο κόσμος δεν ασχολείται ακριβώς μόνο με την Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη κοιμάται και ξυπνάει κάθε μέρα με το άγχος του τι θα συμβεί στη χώρα μας, καθώς υπάρχει ένα θέμα που ξεπερνά σε ενδιαφέρον όλα τα άλλα και δημιουργεί πάθος και ένταση ακόμα και μέσω των social media. Εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, σας το λέμε εμείς: Όλοι κινούνται στους ρυθμούς του Euro 2012, και εδώ στην Ελλάδα, μεσούσης της κρίσης, καθώς η μπάλα τους ενώνει όλους με έναν μαγικό τρόπο.

Περιμένατε να μην υπάρχει ένα infographic για το πώς καλύπτεται το Euro 2012 στα social media; Εδώ είναι και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω. Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πιο δημοφιλής ομάδα στα social media εμφανίζεται να είναι η Αγγλία, την οποία ο γράφων πιστεύει ότι θα κατακτήσει και τον τίτλο. Η Ελλάδα κατάφερε να κάνει τους οπαδούς της να ασχοληθούν μαζί της μέσω Facebook με πολλά likes και comments πριν τον πρώτο αγώνα.

Κάντε την πρόβλεψή σας, ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα πάρει το Euro 2012;

, To Euro 2012 στα social media [infographic]

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Good wines. Το συγκεκριμένο (και πολλά άλλα) infographic, “παραβιάζει” τον βασικό κανόνα που λέει ότι ένα infographic το φτιάχνουμε για να δώσουμε πολλές ή/και πολύπλοκες πληροφορίες με εύκολο και παραστατικό τρόπο.

Εδώ αντί να ζωγραφίσει κανείς όλη αυτήν την κουραστική γιγαντομπαρούφα, θα μπορούσε να πει τα ίδια πράγματα με μια μικρή παράγραφο. Έλεος. Ο κάθε ερασιτέχνης γραφίστας έγινε ειδικός στην επικοινωνία πληροφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Business Euro 2012

Κερδίστε την επίσημη φανέλα της Εθνικής για το Euro 2012

Εχθές το απόγευμα βρέθηκα καλεσμένος της Toshiba στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσω μαζί με άλλους συναδέλφους και στελέχη της εταιρείας την πρεμιέρα του Euro 2012 και της Εθνικής μας με την Πολωνία (τι έχασε ο Καραγκούνης;). Ως αναμνηστικό της βραδιάς μας έδωσαν την επίσημη φανέλα της Εθνικής ομάδας και ένας τυχερός φίλος του […]

Software app application applications

Apps Week Report, Αφιέρωμα στο Euro 2012

Δεν υπάρχει άλλο άθλημα που να προκαλεί τέτοιο πάθος όσο το ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τώρα που ξεκινά το Euro 2012 θα μπορέσουμε και πάλι να τραγουδήσουμε “Σήκωσέ το!” (το κινητό βρε…), αν όχι για την Ελλάδα, για την ομάδα που θα υποστηρίξουμε για το τρόπαιο. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι […]

Games Euro 2012 FIFA FIFA 12

Παίξτε το UEFA Euro 2012 στο… FIFA 12!

Άργησε λίγο να το ανακοινώσει η ΕΑ λόγω του φρέσκου FIFA Street, αλλά επιτέλους το επίσημο παιχνίδι του UEFA Euro 2012 είναι γεγονός. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν μιλάμε για ξεχωριστό τίτλο, αλλά για… expansion του FIFA 12! Το Euro 2012 αναπαράγει όλο το δράμα και τον ενθουσιασμό του επίσημου τουρνουά με τις 53 […]