Οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν 2.4GB mobile data κάθε μήνα

europeansmobile data, Οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν 2.4GB mobile data κάθε μήνα

To smartphone αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και η πρόσβαση στο ίντερνετ είναι εξίσου σημαντική. Έχετε υπολογίσει ποτέ πόσος είναι ο συνολικός όγκος mobile data που χρησιμοποιείτε στο κινητό σας κάθε μήνα;

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η GlobalData, κατά τη διάρκεια του 2017 οι Ευρωπαίοι κατανάλωσαν 2.4GB mobile data ανά SIM, σε μηναία βάση.

Μεταξύ των Ευρωπαίων οι Φινλανδοί έχουν την πρωτιά με μέσο όρο 13.3GB ανά SIM, παραπάνω από το διπλάσιο συγκριτικά με τους Αυστριακούς που ακολουθούν στη δεύτερη θέση (5.7GB ανά SIM). Πολωνία (3.7GB) και Ρωσία (3.5GB) βρίσκονται επίσης ψηλά στην κατάταξη.

Στις χαμηλότερες θέσεις εμφανίζοντα Ουκρανία, Σλοβακία, Τσεχία και Γερμανία, όπου η μέση χρήση mobile data είναι κάτω από 1GB.

Εσείς πόσα δεδομένα καταναλώνετε; Θεωρείτε ότι είναι αρκετά;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitrisdim14

Μόνο εγώ χαλάω 7GIGA το μήνα?

Βαγγελης

3.5 GB στο προσωπικο και υπαρχουν 7GB ελευθερα στο εταιρικο ! Οχι ομως οτι τα ξοδεύω όλα!

Vladimiros

Νομιζω ειναι ανάλογα τι χρήση κανει ο καθενας..εγω π.χ κανω πακετο 600mb,αλλες φορες ξεδευω 300mb ενώ αλλες φορες δεν με φτανουν ουτε τα 600mb,
Ειδικα οταν καποιος βλεπει youtub ξοδευει πολλα mb,η οταν παιζει παιχνιδια με δεδομενα..αυτα τα 2 λογικα θα χρησιμοποιούν μαλλον στην φιλανδια που ξοδευουν 13gb..μεχρι και στο σπιτι με δεδομενα θα ειναι αυτοι..ενω εμεις εδω με δεδομενα εξω,και με wi-fi μεσα!

Apostolos

Όταν ζούσα στην Ελλάδα όταν είχα 1γιγα και ένιωθα ότι έχω τον κόσμο όλο.
Τώρα τα θυμάμαι και γελάω γιατί όταν ζούσα στη Φινλανδία με 20ε είχα πραγματικά απεριόριστα data
Στην Αγγλία πληρώνω 20 λίρες για 30 gb που δεν τελειώνουν με τίποτα.

dimitrisdim14

Καιρός σιγά σιγά να γίνουν απεριόριστα τα δεδομένα … Πραγματικά απεριόριστα όχι σαν τα πακέτα play now . Έτσι κ αλλιώς αέρα πουλάνε …

bezilys

Και αμα είχα δεδομένα τόσα θα χάλαγα! 😂😊

nikoss

μη ξεχνατε οτι στη φιλανδια ειναι και τα περισσοτερα τεσλα που συνοδευονται με καρτα σιμ και απεριοριστα δεδομενα για την πλοηγηση και οτι αλλο…

James

Τα τελευταία χρόνια ξοδεύω ελάχιστα δεδομένα. Αν είμαι στο δρόμο άντε να απαντήσω κανένα μήνυμα στο messenger. Την περισσότερη ώρα το κινητό είναι στην τσέπη και δεν ασχολούμαι μαζί του. Αν είμαι σε κάποιο από τα μέρη που συχναζω συνδέεται αυτόματα σε κάποιο WiFi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.