Facebook: Καταργούνται τα podcast στις 3 Ιουνίου

facebook, Facebook: Καταργούνται τα podcast στις 3 Ιουνίου

Μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους, τα podcast του Facebook κατεβάζουν ρολά. Η Meta, μιλώντας στο Bloomberg, δήλωσε ότι θα καταργήσει το podcasting, το Soundbites και το audio hub.

Από αυτή την εβδομάδα δεν θα επιτρέπει στους podcasters να προσθέτουν εκπομπές, ενώ η δυνατότητα θα καταργηθεί εντελώς στις 3 Ιουνίου. Το hub και το Soundbites θα κλείσουν κάποια στιγμή μέσα στις “επόμενες εβδομάδες”, ενώ τα Live Audio Rooms θα ενωθούν με το Facebook Live.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Meta, κίνηση θα βοηθήσει την εταιρεία «να επικεντρωθεί στις πιο ουσιαστικές εμπειρίες». Η μητρική του Facebook φαίνεται πως θέλει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του metaverse, με AR και VR, αλλά και να “χτυπήσει” το TikTok.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Η θα χτυπήσει το τικ τοκ η θα κάνει και άλλη πληγή στον εαυτό του. Θα δείξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.