Έρχεται νέα εμφάνιση για το Facebook

Nέες αλλαγές θα υπάρξουν σύντομα στην εμφάνιση του Facebook. Αυτή τη φορά θα είναι μικρές και έτσι δεν θα έχουμε τα γνωστά παράπονα των χρηστών σε κάθε νέα εμφάνιση του δημοφιλούς social network. Η βασική διαφορά θα έχει να κάνει με τη κύλιση της σελίδας. ‘Όταν λοιπόν θα κάνουμε scroll down, θα κατεβαίνει μόνο το news feed και όχι ολόκληρη η σελίδα.

, Έρχεται νέα εμφάνιση για το Facebook

Έτσι οι λειτουργίες της αριστερής πλευράς όπως μηνύματα, φωτογραφίες, groups, events κλπ θα είναι μόνιμα στη διάθεσή μας. Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και με τις διαφημίσεις στη δεξιά πλευρά της σελίδας που θα είναι και αυτές στάσιμες.

Αυτό τώρα βέβαια δεν είναι τόσο καλό για εμάς όσο για την ίδια την εταιρία, αφού με τις διαφημίσεις να εμφανίζονται για περισσότερο χρόνο μπροστά στα μάτια μας, τα κέρδη της εταιρίας θα αυξηθούν και άλλο. Όλα αυτά τη στιγμή που το Facebook το χρησιμοποιούν πλέον 750 εκατομμύρια χρήστες και επόμενος σκοπός είναι το 1 δις(!).

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα εμφανιστούν οι αλλαγές αυτές στις σελίδες των χρηστών.

Πηγή

Nikkos K

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros Mtr.

Μακάρι να δούμε και κάτι καινούργιο το βαρεθήκαμε….do it more attractive. ^_^

Πονοκέφαλος σε αυτόν/αυτήν που φτιάχνει τα διάφορα videos/effects στο ESC που θα πρέπει να γίνουνε από την αρχή. 🙂

pete

Παιδιά εμένα μου το κάνει ήδη αυτό.

Spiros Mtr.

@pete έχεις την καινούργια εμφάνιση του facebook? Αν ναι ανέβασε μια φωτογραφία αν έχεις την καλοσύνη να δούμε τι μας περιμένει 😉

Giorgos

Εγώ θέλω να βγάλω αυτό το μπλε και το άσπρο από πίσω! Καλό θα ήταν να μπορούσαμε να φτίαξουμε εμείς την αρχική σελίδα μας όπως θέλουμε και να μπορούμε να αλλάξουμε θέμα.

pete

@Spiros Mtr. Φυσικά .Βέβαια δεν έχω που να την ανεβάσω.Αν θέλεις σου την στέλνω με ένα e-mail ή εάν θέλει ο Κώστας του την στέλνω να την βάλει μαζί με κάποιο άρθρο εάν θέλει… 🙂

mihalis13

Να δω πότε θα ξαναβάλουν τη δυνατότητα να βλέπουμε μόνο τα links που έχουμε ανεβάσει και να μη ψάχνουμε στο wall μας μέχρι να βρούμε κάποιο.

Fotis333

Εγώ έχω κατεβάσει επεκτάσεις στο Chrome και το έχω έτσι περίπου ένα χρόνο όποτε δν θα μου φανεί παράξενη η αλλαγή…

Ηλιας

παιδια και εμενα μου το κανει αυτο αλλα μαλλον κατι λαθος εχουν κανει και μου εχουν κολλησει οι επιλογες στο chat και ειμαι παντα online. ελπιζω να διορθωθει συντομα γιατι αρχιζω και εκνευριζομαι.ειναι κανενας αλλος με αυτο το προβλημα ?

pete
Spiros Mtr.

O.o ευχαριστούμε @pete . Δεν έχει αλλάξει δραστικά….

pete

@Spiros Mtr. Ναι αυτό είναι αλήθεια.

AlexGT

@Ηλίας. Και εμένα φίλε Ηλία το κάνει αυτό κ είναι πολύ σπαστικό… :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.