Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο;

Είσαι στο καφέ, βαριέσαι τη ζωή σου, γιατί η δικιά σου σε έχει στήσει οικτρά, οπότε δεν μπαίνεις λίγο στο Facebook να χαζέψεις όλες τις χαζομάρες που ανεβάζουν φίλοι και γνωστοί; Θες άλλο σενάριο; Λιώνεις στην παραλία, πάνω στην ξαπλώστρα, βαριέσαι να κουνήσεις το σώμα σου για να βουτήξεις και το ρίχνεις στο facebooking για να περάσει η ώρα σου.

Δεν είναι σενάρια περίεργα αυτά, βγαλμένα από τη ζωή είναι, όπως έλεγε και η γιαγιά μου για τα όσα έβλεπε στις… σαπουνόπερες! Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη το ψάχνει το από πού διαλέγετε να μπαίνετε σε αυτό. Τα στοιχεία δείχνουν ότι επιλέγετε να μπαίνετε σε αυτό από γήπεδα (το ξέρω, θες να βάλεις status update: “Το σηκώσαμε και πάλι! Euro 2012!”), σε δεύτερη προτίμηση έχετε τους δημόσιους χώρους (πλατείες, πάρκα, κ.λπ.), οι άλλοι το κάνετε από θεματικά πάρκα, ακολουθούν οι συναυλιακοί χώροι (τόσο χάλια η μπάντα, ε;) και μετά έχουμε τα εμπορικά κέντρα (όσοι έχετε δει το είδος ζωής -metrosexual παιδάκια, με μπλαζέ συμπεριφορά και super smartphone στο χέρι- που ευδοκιμεί στο The Mall Athens, καταλαβαίνετε τι εννοούμε…).

Η έρευνα που έκανε το Facebook έδειξε ότι σε χώρες με θερμότερα κλίματα, το login γίνεται από μέρη όπως οι παραλίες και φεστιβάλ.

, Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο;

, Facebook, Εσύ από πού διαλέγεις να μπαίνεις στο αγαπημένο σου κοινωνικό δίκτυο;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haduuken!

Άι σιχτίρ παλιο-γερμανοί . Φατσοκιτάπι έχω να μπω πάνω από 2 χρόνια , και βρήκα την υγεία μου.
Λέω να βάλω 360€ στοίχημα την Ελλάδα αύριο , δίνει πίσω τριάμισι χιλιάρικα, τι λέτε ρε παιδιά , τους έχουμε ?

Apo_delirium

@Haduuken!…Ανετα

necross

Τους έχουμε χαλαρά….

cZioris

Καλημερα, συμφωνώ Haduuken! σε ολα Αι σιχτιρ με το φατσοτευτερο! μολις έφτιαξα λογαριασμό τον έσβησα κατευθείαν εχω να μπω 5 χρονια και ειμαι καλα (hehe)

Haduuken!

Πάλι καλά που δεν έπαιξα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Facebook Meta

Facebook: Πρόστιμο ρεκόρ 1,3 δισ. δολαρίων για τις μεταφορές δεδομένων χρηστών της ΕΕ στις ΗΠΑ

To Facebook επλήγη με πρόστιμο ρεκόρ 1,3 δισ. δολαρίων από τις ρυθμιστικές αρχές της ΕE για κακή διαχείριση πληροφοριών χρηστών.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Business Facebook Instagram Meta

H Meta επενδύει στην Ελλάδα – Δημιουργεί κέντρο καινοτομίας στην Πάτρα

Η μητρική εταιρία του Facebook, η Meta αναμένεται να δημιουργήσει ένα κέντρο καινοτομίας στην Πάτρα, με 35 νέους επιστήμονες.

Internet Facebook Instagram Meta

Meta: Συζητήσεις για απαγόρευση των πολιτικών διαφημίσεων στην Ευρώπη

Υψηλόβαθμα στελέχη της Meta φέρονται να συζητούν την απαγόρευση της πολιτικής διαφήμισης σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ευρώπη, σύμφωνα με τους Financial Times.