Facebook: Θα ενημερώνει ότι κοινοποιούμε παλιές ειδήσεις

, Facebook: Θα ενημερώνει ότι κοινοποιούμε παλιές ειδήσεις

Σας έχει τύχει ποτέ να ανεβάσετε στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στο Facebook κάποια είδηση από μία ιστοσελίδα η οποία είχε δημοσιευτεί πριν πολύ καιρό ή και χρόνια; Αν η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι ναι, τότε ίσως η είδηση ότι το Facebook ετοιμάζει ένα χαρακτηριστικό μέσα από το οποίο οι χρήστες θα ενημερώνονται ότι μία είδηση είναι παλιά όταν προσπαθήσουν να την δημοσιεύσουν σας καθυσηχάσει. Αυτή η λειτουργία όμως θα ενεργοποιείται μόνο όταν ο χρήστης προσπαθήσει να μοιραστεί με τους φίλους του μία είδηση η οποία είχα δημοσιευτεί πριν από 90 ημέρες.

Στην περίπτωση αυτή, το Facebook θα ρωτήσει τον χρήστη αν θέλει να συνεχίσει την δημοσίευση. Ο Vice President του Feed and Stories στο Facebook, John Hegeman ανέφερε ότι:

Τους τελευταίους μήνες, μέσα από εσωτερική έρευνα που έγινε, διαπιστώσαμε ότι η επικαιρότητα ενός άρθρου είναι ένα σημαντικό κομμάτι που βοηθά τους ανθρώπους να αποφασίσουν τι να διαβάσουν, να εμπιστευτούν και να μοιραστούν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.