Facebook: Δοκιμάζει δημόσια chat rooms για το Messenger

Με πάνω από 1 δισ. ενεργούς χρήστες το Messenger app είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές. Το Facebook θέλει να φέρνει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά τόσο για να διατηρήσει την βάση των χρηστών του, αλλά και για να την διευρύνει.

Το Facebook δοκιμάζει public chat rooms για το Messenger σε Αυστραλία και Καναδά. Το rooms είναι ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμένο να επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με άλλα άτομα πέρα από τον κύκλο των φίλων τους. Το κίνητρο θα είναι τα κοινά ενδιαφέροντα.

Όπως ανέφερε ο product manager του Facebook, Drew Moxon, το νέο chat feature σχεδιάστηκε για να σε αποτρέψει να γίνεις ενοχλητικός στους φίλους σου για πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν. Αν και οι χρήστες του Messenger μπορούν να δημιουργήσουν groups, αυτές είναι ιδιωτικές συνομιλίες μεταξύ φίλων.

Το Rooms βασίζεται σε συζητήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, όπου οι χρήστες μπορούν να μιλήσουν με άλλα άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η συζήτηση μπορεί να γίνει και ιδιωτική, όπου οι νέοι χρήστες θα πρέπει να εγκριθούν από τον administrator για να συμμετάσχουν.

Το Facebook τελείωσε τις δοκιμές για το νέο χαρακτηριστικό σε Αυστραλία και Καναδά, ενώ δεν έχει ανακοινώσει πότε θα το φέρει επίσημα.

messenger chat rooms, Facebook: Δοκιμάζει δημόσια chat rooms για το Messenger

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.