Facebook: Υποστηρίζει live chat για άτομα που έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους

, Facebook: Υποστηρίζει live chat για άτομα που έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους

Η Meta έχει μπει στον αγώνα των πλατφορμών για την προσέλκυση δημιουργών. Αυτό που οι επικριτές είπαν ότι λείπει από το Facebook / Meta / Instagram είναι η ικανότητα παροχής βασικής υποστήριξης. Είτε αυτό γίνεται μέσω της εποπτείας της κοινότητας και των εργαλείων διαχείρισης σελίδων, είτε μέσω της διασφάλισης ότι έχουν κάποιον να επικοινωνήσουν εάν κλειδωθούν έξω από τον λογαριασμό τους ξαφνικά.

Τώρα προσπαθεί να το αλλάξει αυτό, ανακοινώνοντας μια «μικρή δοκιμή» υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας για αγγλόφωνους δημιουργούς στις ΗΠΑ που δεν έχουν διορισμένο διαχειριστή σχέσεων. Με αυτόν τον τρόπο, αυτοί οι stars μεσαίου επιπέδου του Διαδικτύου μπορούν να λάβουν μια γρήγορη απάντηση εάν έχουν ερωτήσεις σχετικά με μια πληρωμή ή, για παράδειγμα, πώς να χρησιμοποιήσουν μια νέα δυνατότητα για το Instagram Reels.

Ένα άλλο στοιχείο που είναι ακόμη πιο σημαντικό είναι η υποστήριξη για όσους έχουν κλειδωθεί έξω από τον λογαριασμό τους για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Μια αναφορά του BuzzFeed τον Αύγουστο περιγράφει μια ομάδα ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν εσωτερική πρόσβαση στο Meta και χρεώνουν χρήματα για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση λογαριασμού. Για τα άτομα που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως επιχείρησή τους, μπορεί να αισθάνονται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν, ειδικά όταν οι συνήθεις δρόμοι υποστήριξης πελατών δεν ανταποκρίνονται.

, Facebook: Υποστηρίζει live chat για άτομα που έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους

Το Facebook λέει ότι δοκιμάζει τώρα «βοήθεια ζωντανής συνομιλίας για ορισμένους αγγλόφωνους χρήστες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών, που έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους». Η εταιρεία λέει ότι είναι η πρώτη φορά που προσφέρει ζωντανή υποστήριξη για το ζήτημα και ότι εστιάζει σε άτομα που δεν μπορούν να συνδεθούν είτε λόγω ασυνήθιστης δραστηριότητας είτε επειδή έχουν παραβιάσει τα κοινοτικά πρότυπα.

, Facebook: Υποστηρίζει live chat για άτομα που έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους

Άλλες αλλαγές που ανακοινώθηκαν αυτήν την εβδομάδα περιλαμβάνουν καλύτερη εποπτεία σχολίων με αποκλεισμό λέξεων-κλειδιών, βοήθεια εποπτείας που μπορεί να αποκρύψει αυτόματα σχόλια με συνδέσμους ή εικόνες, τη δυνατότητα αποκλεισμού ενός χρήστη μαζί με τυχόν νέους λογαριασμούς που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αργότερα και ένα ειδικό σημείο για προβολή κρυφών σχολίων.

Αν προσπαθείτε να βγείτε ζωντανά και να δημιουργήσετε μια βάση θαυμαστών, τότε θα μπορείτε να το κάνετε με περισσότερα άτομα, καθώς το Facebook έχει προσθέσει τη δυνατότητα συν-μετάδοσης με έως και τρεις επιπλέον καλεσμένους. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτές τις ζωντανές μεταδόσεις ως Ιστορίες Facebook που εμφανίζονται στην κορυφή των ροών των οπαδών σας, καθώς και ως σήματα και προνόμια πρώτης σειράς που διευκολύνουν τον οικοδεσπότη να γνωρίζει πότε παρακολουθούν ιδιαίτερα αφοσιωμένοι θαυμαστές. Τέλος, οι οικοδεσπότες βίντεο μπορούν επίσης να προσθέσουν επιλεγμένους συνδέσμους στους οποίους οι θεατές μπορούν να κάνουν κλικ χωρίς να εγκαταλείψουν το βίντεο και δημοσκοπήσεις που λειτουργούν σε κινητά όπως ακριβώς έκαναν ήδη στον υπολογιστή.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.