Forthnet: Broadband Internet έως 24Mbps με τεχνολογία ADSL2+

, Forthnet: Broadband Internet έως 24Mbps με τεχνολογία ADSL2+Η Forthnet, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρει broadband Internet έως τα 24Mbps σε όλους τους χρήστες που συνδέονται μέσα από το ADSL2+ ιδιόκτητο δίκτυό της, καταργώντας όλους τους περιορισμούς στην ταχύτητα πρόσβασης!

Η Forthnet, έχοντας ολοκληρώσει την ενεργοποίηση της τεχνολογίας ADSL2+ σε όλους τους κόμβους του ιδιόκτητου δικτύου της, αποδεσμεύει τους Έλληνες από τις αναλύσεις περί ταχύτητας πρόσβασης και προσφέρει από την 1η Ιουλίου, broadband Internet έως 24Mbps, καταργώντας όλους τους σχετικούς περιορισμούς.

Ειδικότερα, όλοι οι χρήστες των broadband υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet ADSL θα μπορούν να απολαμβάνουν την πραγματική εμπειρία του broadband Internet, χωρίς κανέναν περιορισμό από την πλευρά της εταιρίας στην ταχύτητα σύνδεσης με τις ADSL2+ υποδομές του ιδιόκτητου δικτύου της. Η τελική ταχύτητα σύνδεσης με το δίκτυο της Forthnet θα καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τα ποιοτικά στοιχεία της χάλκινης γραμμής του συνδρομητή.

Σημειώνεται ότι οι συνδέσεις όλων των νέων και παλιών χρηστών που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες broadband της Forthnet μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυό της (Forthnet 2play και Forthnet ADSL), θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε ταχύτητα έως 24 Mbps, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Σήμερα, η Forthnet μέσω του δικτύου της, καλύπτει ήδη περισσότερο από το 70% της Αττικής και μεγάλο μέρος της περιοχής της Θεσσαλονίκης, ενώ στόχος της είναι έως το τέλος του έτους να καλύπτεται το 80% του συνόλου της ελληνικής επικράτειας. Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω τεχνολογίας ADSL2+ σε περισσότερα από 40 αστικά κέντρα, διευρύνει διαρκώς το δίκτυο οπτικών ινών της που σήμερα φθάνει τα 892 χλμ., ενώ προσφάτως αναβάθμισε τη σύνδεσή της με το διεθνές Internet στα 7 Gbps, εξασφαλίζοντας στους συνδρομητές της, μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.