Forthnet – Η οικονομικότερη πρόταση ADSL

, Forthnet – Η οικονομικότερη πρόταση ADSLΗ Forthnet υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το καλοκαίρι με μια προσφορά δυναμίτη και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ζήσει την ευρυζωνική εμπειρία των 10 Mpbs στην απίστευτη τιμή των 10 ευρώ το μήνα, για έξι μήνες!

Η Forthnet, μετατρέπει και φέτος την 1η Ιουνίου σε ημέρα ADSL και προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε Έλληνα να αποκτήσει την υπηρεσία Forthnet ADSL στην εκπληκτική τιμή των 10 ευρώ το μήνα για έξι μήνες και να απολαύσει broadband ταχύτητες έως και 10 Mbps.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για παροχή οικονομικών και αξιόπιστων broadband υπηρεσιών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, η Forthnet μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, κάνει ακόμη πιο προσιτή την υπηρεσία Forthnet ADSL, δημιουργώντας την πλέον ανταγωνιστική προσφορά όχι μόνο σε ελληνικό, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!.

Ειδικότερα, όσοι καταναλωτές καταθέσουν αίτηση συνδρομής για την υπηρεσία Forthnet ADSL την 1η Ιουνίου, θα αποκτήσουν:

•always on, ταχύτατο, χωρίς περιορισμούς, broadband Internet έως 10Mbps
•δωρεάν τον απαιτούμενο εξοπλισμό
•δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας καθώς και
•πρόσβαση (γραμμή) ADSL, με δυναμική IP διεύθυνση
μόνο με 10 ευρώ το μηνά για έξι μήνες!

Η προσφορά ισχύει μόνο για την 1η Ιουνίου και αφορά παλιούς και νέους συνδρομητές.

Ακόμα και για τις περιοχές που δεν καλύπτονται στην παρούσα φάση από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, η τιμή των 10 ευρώ ανά μήνα για έξι μήνες, αποτελεί μοναδική ευκαιρία broadband σύνδεσης με ταχύτητα 1Mbps. Σημειώνεται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, η ταχύτητα αναβαθμίζεται αυτόματα, χωρίς κόστος, μόλις υπάρξει κάλυψη από το δίκτυο της εταιρίας.

Η νέα προσφορά της Forthnet θα είναι διαθέσιμη μόνο την 1η Ιουνίου, από τις αλυσίδες καταστημάτων πληροφορικής Πλαίσιο, Multirama, Ηλεκτρονική Αθηνών, Fnac, Media Markt, Sanyocom, Παπασωτηρίου, Click to Buy, από το e-shop.gr Σαραφίδης καθώς και από τους εξουσιοδοτημένους Εμπορικούς Συνεργάτες και τα γραφεία της Forthnet σε όλη την Ελλάδα.

Με την κίνηση αυτή, η Forthnet, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, πιστοποιεί και πάλι την ηγετική της θέση στην αγορά ADSL και θέτει δυναμικά τα θεμέλια για την παροχή προηγμένων broadband υπηρεσιών 2play και 3play στην ελληνική αγορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.