Forthnet, Νέα προγράμματα με απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά

Η Forthnet ανακοίνωσε τα νέα πακέτα 2play (σταθερό & ίντερνετ) και telephony (μόνο σταθερό) με δυνατότητα πραγματοποίησης έως και απεριόριστων τηλεφωνικών κλήσεων προς όλα τα εθνικά κινητά (Vodafone, Cosmote, Wind – Q) με πολιτική ορθής χρήσης έως τα 720 λεπτά/ μήνα (12 ώρες).

Συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε το πακέτο 2play με 37,90 ευρώ/μήνα και απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, κινητά και internet 24Mbps και το πακέτο telephony με 32.90 ευρώ/ μήνα και όλα τα παραπάνω πλην του ίντερνετ. Μετά την κατανάλωση των 720 λεπτών/ μήνα προς κινητά η χρέωση ανέρχεται στα 0,0299 ευρώ/ λεπτό. Αυτή η χρέωση ισχύει και στα πιο οικονομικά πακέτα που δεν περιλαμβάνουν τα 720 λεπτά προς κινητά.

Δείτε αναλυτικά τα νέα πακέτα 2play εδώ και telephony εδώ.

Forthnet 2play, Forthnet, Νέα προγράμματα με απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά

Forthnet 2play, Forthnet, Νέα προγράμματα με απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaskor

Η Forthnet τα δίνει όλα για να πάρει πελάτες και να επιβιώσει.
Παράλληλα ανοίγει το χορό για να ακολουθήσουν και οι άλλοι προς τα κάτω (στο κόστος).
Ο επόμενος μήνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον! Να δούμε τι θα κάνει ο ΟΤΕ…..

Γιώργος

Η forthnet κατεβάζει τις τιμές αρκετά για να μαζέψει πελάτες…Και είναι καλή εταιρεία!Δεν έχει ούτε προβλήματα με τις γραμμές , ούτε με το internet τίποτα(στη Λιβαδειά που μένω).Μια χαρά!

Αντώνης

Πολύ καλή κίνηση αυτή της forthnet με αυτές τις χρεώσεις στην κινητή. Ανοίγει άλλον δρόμο στα πακέτα αυτή την στιγμή και δεν θα χάσει.

Kosmas

H Forthnet όσο πάει και ξεβρακώνεται προκειμένου να μαζέψει πελατολόγιο… Αυτό το δήθεν απεριόριστο αλλά με όριο τα 720 λεπτά πολύ με εκνευρίζει… Είναι πολύ μαρκετίστικο. Εγώ στο πάροχο μου (δεν αναφέρω ποιον για να μην κάνουμε και διαφήμιση) έχω προσθέσει πακέτο των 1000 λεπτών προς κινητά, δεν μου είπαν ποτέ την φράση απεριόριστα, το θεωρώ πολύ πιο έντιιμο…

nick2011

@Kosmas, δίκιο έχεις για το μαρκετινίστικο “απεριόριστα”…

Αλλά πες μας και συ πόσα πληρώνεις για το όλο πακέτο επικοινωνίας σου (τηλ. + ιντερνετ), για να πούμε και μεις ότι υπάρχει λάκος στη φάβα…

Kosmas

Σίγουρα πληρώνω αρκετά περισσότερα αλλά τι να την κάνω την τιμή αν είναι να μείνει η επιχείρηση μου 4 εργάσιμες χωρίς υπηρεσίες, να καλώ στην εξυπηρέτηση πελατών και να μου λένε ότι κατανοούν το πρόβλημα μου… Δεν θέλω κατανόηση, θέλω άμεση εξυπηρέτηση! Έχω περάσει από αρκετούς παρόχους και τελικά το συμπέρασμα είναι ένα! Ότι πληρώνεις παίρνεις…!

Χαρης

@Kosmas

Δεκτες οι ενστασεις σου, αλλα τελικα δε μας ειπες ποσα πληρωνεις για 1000 λεπτα σε κινητα … Ειναι καλο να εχουμε μετρο συγκρισης πιστευω …

Nikos

Ελπιζω μεχρι το πασχα και καποια αναλογη προσφορα που να συνδιαζει VDSL.

Nikos

Ευχαριστω Κωστα δεν το ειχα προσεξει.

Diagrafeas

Είχα δεί τα νέα πακέτα από εχθές όταν τυχαία μπαίνοντας στην σελίδα της HOL είδα ότι έριξε και αυτή τις τιμές στα πακέτα για κινητά. Είσαι ο πρώτος που έβαλε άρθρο πάντως και σου αξίζει ένα μπράβο. Γιατί από αλλού περίμενα να δώ πρώτα τέτοιες ειδήσεις (myphone.gr , adslgr.com) και αυτό σημαίνει πολλά για το techblog.

iosif1980

Well done… 😉

Stefan

Δεν βλεπω πουθενα συνδυαστικα πακετα με νοβα οπως παλια. Εκοψαν την εκπτωση 20%;;;

Giorgos Ioannou

Αυτό περιμένω κι εγώ. Δεν έχουν βγάλει ακόμη συνδυαστικά πακέτα με Nova. Απ΄ότι μου είπαν τηλεφωνικά είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό. Αν είναι και εκείνα το ίδιο επιθετικά, τότε θα είναι μια super προσφορά.

tata

βασικά δεν είναι προσφορά απ’οτι καταλαβαίνω και κατεβάζει τις τιμές. Ειναι τα νέα πακέτα που θα διαθέτει από εδώ και περα και αυτές οι τιμές είναι οι νέες τιμές που λανσάρει στην αγορά κάνοντας τις κλήσεις προς κινητά ίσες με αυτές προς τα σταθερά! Gooooood!

Sofia

Οι προσφορες με NOVA θα βγουν απο μαρτιο !! οι παλιοι συνδρομητες αν δεν θελουν να αλλαξουν θα συνεχισουν να εχουν το ιδιο πακετο που ειχανε. Οσον αφορα τα κινητα, κατα τη γνωμη μου 720 λεπτα ειναι υπερ-αρκετα συν το γεγονος οτι μετα τα 720(αν καποιος τα ξεπερασει που ειναι δυσκολο) η χρεωση παραμενει αστικη. Οποτε και παλι συμφερει. γιατι ειναι 0,029 το λεπτο οποτε βγαινει 1,79 η ωρα είτε εχεις ειτε δεν εχεις δωρεαν προς κινητα. ενω ολες οι αλλες εταιρεις εχουν τη χρεωση 0,16 η 0,17 το λεπτο.

george

Από τα καλύτερα πακέτα που κυκλοφορούν για σταθερη τηλεφωνία.
ανοίγει νέος δρόμος και τα κινητά πλέον δεν θα τα φοβομαστε, επιτελους

Panos

Δυνατά τα νέα πακέτα, θα ξαναγυρίσουμε όπως παλιά στη φάση που αναστέναζε το σταθερό 🙂

Τασος

με βλέπω για καμία καινούρια συσκευή για σταθερό γτ αποτι φαίνετι πλέον αξίζει να έχεις σταθερό παρά κινητό

Sofia

Τα νέα πακέτα είναι καλά, απλά πρέπει ο συνδρομητής να βγει από το τρυπάκι του “φοβάμαι να πάρω κινητό από το σταθερό, για να μη χρεωθώ”. Και δυστυχώς επειδή στο τρυπάκι αυτό είμαστε σχεδόν όλοι, θέλει χρόνο. Είδαμε και με το Christmas Offer 29.90 με Nova , όταν έληξε η προσφορά μας το ζητάγανε όλοι!!!

Γιάννης

το internet σέρνεται και πέφτει συνεχώς εδώ και μήνες όσο φθηνά και να το πάνε δεν αξίζει καλύτερα κάτι πιο ακριβό που να μην πέφτει τουλάχιστον (Πειραιάς)

GV

Θα ήθελα να εκφέρω τη γνώμη μου για τα 4 << μεγάλα >> δίκτυα.

Cosmote: Απαίσια εταιρεία με φρικαλέο δίκτυο ταχύτητα και υπηρεσίες.
Wind: Αρκετά ευχαριστημένος με όλες τις υπηρεσίες. Πληρώνω για 50 mbps down/5 up και εχω 41 mbps down/ 7 up. Για adsl έχω να πω τα χειρότερα. 1 mbps down / 0,01 up
Forthnet/Nova: Είχα την περίοδο 2013 με 2017 adsl 24. Έπιανα 23,2 down και 1,2 up.
Vodafone: Εξίσου ευχαριστημένος. Με 5ghz είχα 51 down / 5,9 up.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.