Forthnet | WiFi έως 54Mbps στα Starbucks Αγ. Σώστη

, Forthnet | WiFi έως 54Mbps στα Starbucks Αγ. ΣώστηΜήπως ψάχνετε καφετέρια με γρήγορο ιντερνέτ και δεν την έχετε εντοπίσει ακόμα; Τα Srarbucks σε συνεργασία με την Forthnet σας δίνουν την λύση προσφέροντας ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση με ταχύτητα έως 54 Mbps στο κατάστημα του Αγ. Σώστη στη Λεωφ. Συγγρού 13.

Πιο συγκεκριμένα, τo Starbucks Αγ. Σώστη είναι το πρώτο Forthnet HotSpot που συνδέεται με το δίκτυο οπτικών ινών της εταιρείας και έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του τη βέλτιστη δυνατή broadband εμπειρία, με ασύρματη πρόσβαση έως 54 Mbps. Στο μέλλον πρόκειται να πραγματοποιηθούν ανάλογα έργα και σε άλλα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

Ενδιαφέρον, αν και πιστεύω ότι με το σήμα του ασύρματου Internet που πιάνει μέσα στο μαγάζι, δεν θα ξεπεράσει τα 20 Mbps. Anyway, θα δούμε…

tasosvel

Δέν τα έχω επισκεφθεί τα Starbucks στον Αγ. Σώστη αν και είναι αρκετά κοντά στο σπίτι μου. Ίσως μια απ αυτές τις μέρες να κάνω την επίσκεψη μου για να σας πώ εντυπώσεις.

Κώστας Βλαχάκης

@Alexandros: Χθες που σε είδα στο OpenCoffee, τι μου έλεγες για το νέο stickάκι, τι ταχύτητες πιάνεις;

alexandros

Χμμ λένε ότι πιάνει περίπου στα 3,2 mbps (vodafone). Εμένε μου πιάνει περίπου στο 1.5-2 με κανονικό σήμα, αλλά είμαι οκ. Είχα παλιά της wind και έκανε αρκετή ώρα να ανοίξει μια σελίδα. Τώρα με vodafone ανοίγει αμέσως σελίδες και φορτώνει αρκετά γρήγορα τα mails.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.