Το Gangnam Style δεν είναι πλέον το δημοφιλέστερο video του YouTube

Το “Gangnam Style” του Νοτιοκορεάτη Psy (ή αλλιώς Park Jae-sang, όπως είναι το πραγματικό του όνομα), που πριν από λίγα χρόνια είχε κατακλύσει τον πλανήτη, δεν είναι πλέον το δημοφιλέστερο video στο YouTube.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το “See You Again” του Wiz Khalifa μαζί με τον Charlie Puth ως το video με τα περισσότερα views όλων των εποχών. Για την ακρίβεια έχει 2.902.764.763 προβολές στο YouTube. Το Gangnam Style, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2012 έχει 2.896.240.883 προβολές.

To See You Again ανέβηκε στο YouTube τον Απρίλιο του 2015, μπορεί να μην έχει γίνει viral όπως το Gangnam Style, λόγω της ιδιαίτερης χορογραφίας του, όμως δεν είναι ένα απλό τραγούδι. Κυκλοφόρησε ως soundtrack το 2015 για το Furious 7, ένα από τα πιο πετυχημένα franchises ταινιών στην ιστορία. Επίσης, το See You Again είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Paul Walker, μέσα στο video υπάρχουν σκηνές στις οποίες έχει παίξει ο ίδιος.

Το Gangnam Style βέβαια έχει γράψει την δική του ιστορία, το 2014 YouTube χρειάστηκε να αναβαθμίσει τον μετρητή από 32-bit σε 64-bit.

Άλλα video που έχουν ξεπεράσει τα 2 δισ. views είναι το “Sorry” του Justin Bieber και το “Uptown Funk” του Mark Ronson, με 2.637.991.019 προβολές και 2.551.842.685 προβολές, αντίστοιχα. Το “Despacito” του Luis Fonsi έχει 2.504.780.155 προβολές και κυκλοφόρησε μόλις πέρσι.

gangnam style youtube, Το Gangnam Style δεν είναι πλέον το δημοφιλέστερο video του YouTube

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Θαυμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.