Το Google Gmail φόρεσε τα καλά του!

Αλλάζει σταδιακά (από εχθές) εμφάνιση η δωρεάν web υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google (google webmail) με την κωδική ονομασία Gmail. Υπάρχουν πάνω 30 επιλογές για να εξατομικεύσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του λογαριασμού σας στο Gmail, από ένα απλό και λιτό γκρι μέχρι πανέμορφα τοπία με βουνά. Για να αλλάξετε θέμα πηγαίνετε στην καρτέλα “Θέματα” στις “Ρυθμίσεις” και επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε.

, Το Google Gmail φόρεσε τα καλά του!Σε μερικά θέματα, εμφανίζεται η δυνατότητα προσαρμογής με βάση την τοποθεσία που βρίσκεται κάποιος. Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτά αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες τοποθεσίας που παρέχονται από κάποιον χρήστη, ώστε να συγχρονιστούν οι αλλαγές με την τοπική ανατολή του ήλιου, το ηλιοβασίλεμα και/ ή τον καιρό. Αν κάποιος επιλέξει ένα από αυτά τα θέματα, εμφανίζονται ένα αναδυόμενο μενού (drop down menu), στο οποίο μπορεί να επιλέξει τη χώρα του και ένα πεδίο κειμένου στο οποίο μπορεί να συμπληρώσει την πόλη του. Αν δε συμπληρωθεί καμία τιμή ή συμπληρωθεί μία ανύπαρκτη πόλη, τότε θα οριστεί η πρωτεύουσα της χώρας ως επιλεγμένη. Στο τέλος πρέπει να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Τα θέματα που έχει ενσωματώσει το google είναι πολύ ενδιαφέροντα!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Έβαλα το ninja! Πολύ ωραίο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.