Η Info-Quest και η Gnet σας φέρνουν την Quest Arena @ Gnet

, Η Info-Quest και η Gnet σας φέρνουν την Quest Arena @ GnetΗ στρατηγική συνεργασία της InfoQuest με την Gnet εξελίσσεται με τη δημιουργία της Quest Arena @ Gnet. Οι δύο εταιρείες συνεχίζουν να καινοτομούν δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες Gamers να δοκιμάσουν πρώτοι την αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας στα Gnet Internet café.

Μετά την ευχάριστη έκπληξη με τον πρώτο τετραπύρινο επεξεργαστή της Intel στα Gnet, οι Έλληνες gamers έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με την παρέα τους σε 10 PCs Quest Xpand τελευταίας τεχνολογίας, εφοδιασμένα με κάρτες γραφικών Gigabyte nVIDIA 8800 GTS και επεξεργαστές ΙΝΤEL Core 2 Duo, που συνθέτουν την Quest Arena @ Gnet .

Η Quest Arena θα βρίσκεται μέχρι και τις 30 Ιουλίου στο Gnet Ζωγράφου, ενώ επόμενος σταθμός της είναι το Gnet της Φωκίωνος Νέγρη. Η Quest Arena @ Gnet θα επισκεφτεί όλα τα Gnet καταστήματα προσφέροντας στους Gamers ολόκληρης της Ελλάδας την ευκαιρία να απολαύσουν την απόλυτη Gaming εμπειρία.

Ραντεβού στο Gnet Ζωγράφου, στην Παπάγου 96 και Κλάδου 2 για την απόλυτη gaming εμπειρία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis63

Στην INFOQUEST Ξεκινησαν οι μαζικες απολυσεις με πρόφαση την κρίση και την ένωση με την unisystems!

Κάνει και πρόταση στους υπαλλήλους να αποχωρήσουν μόνοι τους ,δίνοντάς τους χρηματικό ποσό!(μάλλον για να μη φαίνεται μεγάλο το ποσοστό απολύσεων)
Αγνωστο για πόσους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Infoquest Xiaomi

Μάθαμε τις τιμές των νέων Xiaomi Mi Electric scooter Pro 2 και Essential

Η Xiaomi εμπλουτίζει τη γκάμα των ηλεκτρικών scooter της με τρία νέα μοντέλα, τα οποία θα έρθουν και στην Ελλάδα επίσημα από την Info Quest Technologies.

Καταστήματα Gnet

Gnet | Κατάστημα στην Κατερίνη

Η Gnet επιστρέφει στη Κατερίνη ακόμη πιο δυναμικά με ένα κατάστημα που θα κατακτήσει και πάλι τους λάτρεις του internet και των games. Στο κέντρο της Κατερίνης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 33, το νέο Gnet internet café θα διαθέτει 70 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, ταχύτατες γραμμές διασύνδεσης και το γνωστό ιδανικό περιβάλλον που σε όλη την […]

Events Gnet

Ημερίδα | Ασφαλής χρήση του διαδικτύου

H Gnet αλυσίδα καταστημάτων ιντερνετ καφέ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε.) και το Συμβουλευτικό Όργανο του Κόμβου Saferinternet, με θέμα «Νέοι και Διαδίκτυο».

Business Adaox Infoquest

ADAOX | Συνεργασία με την Info-Quest

H ADAOX ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Info-Quest για τη διανομή των retail προϊόντων ασφάλειας της ESET που η πρώτη διαθέτει στην ελληνική αγορά. Με τη συνεργασία αυτή ενισχύεται και επεκτείνονται ακόμη περισσότερο τα δίκτυα διανομής και συνεργατών της ADAOX για την προώθηση των πολυβραβευμένων προϊόντων ασφαλείας της ESET στην […]