Η Google ανακοινώνει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο Gmail, στα Docs και σε άλλα

Google Gmail, Η Google ανακοινώνει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο Gmail, στα Docs και σε άλλα

Η Google ανακοίνωσε μια σειρά από επερχόμενες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για τις διάφορες εφαρμογές Workspace της, συμπεριλαμβανομένων των Google Docs, Gmail, Sheets και Slides.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν νέους τρόπους δημιουργίας, σύνοψης και ανταλλαγής ιδεών κειμένου με τεχνητή νοημοσύνη στα Docs, την επιλογή δημιουργίας πλήρους μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail βάσει σύντομων κουκκίδων των χρηστών και τη δυνατότητα παραγωγής εικόνας, ήχου και βίντεο τεχνητής νοημοσύνης για την απεικόνιση παρουσιάσεων στα Slides.

Η ανακοίνωση δείχνει την προθυμία της Google να φτάσει τους ανταγωνιστές στη νέα κούρσα τεχνητής νοημοσύνης. Από την άφιξη του ChatGPT πέρυσι και την κυκλοφορία του Bing με δυνατότητα chatbot από τη Microsoft τον Φεβρουάριο, ο γίγαντας της αναζήτησης προσπαθεί να κυκλοφορήσει παρόμοιες δυνατότητες AI. Η εταιρεία φέρεται να δήλωσε «κόκκινο κωδικό» τον Δεκέμβριο, με τα ανώτερα στελέχη να λένε στο προσωπικό να προσθέσουν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης σε όλα τα προϊόντα χρηστών της, τα οποία χρησιμοποιούνται από δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Στις 30 Μαρτίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επιτρέπει σε μια ομάδα «έμπιστων ελεγκτών» να έχουν πρόσβαση στα εργαλεία γραφής AI στα Docs και στο Gmail, ενώ υποσχέθηκε ενημερώσεις για τον τρόπο χρήσης τους. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει πότε τα υπόλοιπα εργαλεία που ανακοίνωσε θα είναι διαθέσιμα στους δοκιμαστές ή στο κοινό, πέρα ​​από το ότι μπορούμε να περιμένουμε να τα δούμε αργότερα μέσα στο έτος.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Χχαχαχα Διαφημισάκηδες ρομποτάκηδες! Τα ελλιπή και buggy products θέλουν τεχνητή νοημοσύνη μπας κ δουλέψουν σωστα. Εμάς τα αντίστοιχα MAIL, PAGES NUMBERS ΚΛΠ BREAKTHROU ,SEETHROU MAGIC PRODUCTS είναι τέλεια από την αρχή και γίνονται ακόμη πιο τέλεια όταν αναβαθμίζεται το πολύ στο 12μηνο τα devices που τρέχουν. Εξού κ η μεγάλη μας επιτυχία σε education & bussiness field!! ΑΧ Μηλαράκι φωτεινό, φέγγε μου να περπατώ, να πηγαίνω στο Apple store να ψωνίζω πράγματα , της θεάς μας ΘΑΥΜΑΤΑ!!

Δημητρης

Διασκεύασες και το διαχρονικό μας παιδικό τραγούδι? Τι θα λέω τώρα στο νέο μέλος της οικογένειας που έρχεται? Με αποτελείωσες!!! Μου κατέστρεψες τα όνειρα της πατρικής συντροφικότητας…

Mε το καλό Δημήτρη! Θα βρεις εσύ άλλα τραγουδάκια δε σε φοβόμαστε!

Δημητρης

Σε ευχαριστώ φίλε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.