Google: Αρχίζει να δοκιμάζει την τεχνητή νοημοσύνη στην αναζήτηση

Google τεχνητή νοημοσύνη, Google: Αρχίζει να δοκιμάζει την τεχνητή νοημοσύνη στην αναζήτηση

Η Google ανακοίνωσε πως αρχίζει να επιτρέπει την πρόσβαση στα Search Labs επιτρέποντας τη δοκιμή της νέας της λειτουργίας “Search Generative Experience”.

H επιλογή αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη περιορίζεται σε όσους έχουν εγγραφεί για να είναι μέρος των Google Labs και έχουν εγγραφεί στη Λίστα αναμονής.

Στόχος της είναι να διευκολύνει τους χρήστες να κατανοούν νέα θέματα, να αποκαλύπτουν διαφορετικές απόψεις και να “κάνει τα πράγματα πιο εύκολα”. Θα μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ενημερωθούν για ένα πολύπλοκο θέμα, το οποίο θα έπρεπε κανονικά να αναλυθεί σε μικρότερα ερωτήματα, να δώσει συμβουλές, πληροφορίες, αξιολογήσεις για προϊόντα, να κατευθύνει σε κατάλληλους ιστότοπους, γενικότερα να ανεβάσει το level στον τομέα της αναζήτησης στο web.

Η εταιρεία λέει ότι θα κάνει “πολλές ενημερώσεις και βελτιώσεις με την πάροδο του χρόνου” με βάση τα σχόλια των χρηστών. Η πρόσβαση περιορίζεται σε όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή, με την εφαρμογή Google ή το πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές Chrome.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.