Google Buzz, Οργανώστε τη διαδικτυακή ζωή σας

Η Google ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Google Buzz, μιας νέας υπηρεσίες που έχει στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να οργανώσουν τις κοινωνικές τους σχέσεις στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν συζητήσεις με νόημα μέσα από το inbox του Gmail αλλά και μέσω επιλεγμένων κινητών τηλεφώνων. Στην σημερινή εποχή των μηνυμάτων, των tweets, και των update streams, είναι πολύ δύσκολο να ταξινομήσει κανείς όλα τα μηνύματα που λαμβάνει.

, Google Buzz, Οργανώστε τη διαδικτυακή ζωή σας

Το Google Buzz είναι ένας νέος, εύκολος τρόπος να μοιράζεστε updates, φωτογραφίες, video και άλλα και να διατηρείτε συνομιλίες. Το Buzz χρησιμοποιεί τις κοινωνικές επαφές του Gmail και προτείνει φίλους με βάση το email και το ιστορικό συνομιλιών.

Το Buzz κάνει πιο εύκολο το να μοιράζεται κανείς updates δημόσια ή ιδιωτικά, οπότε οι χρήστες δε χρειάζεται να χρησιμοποιούν διαφορετικά εργαλεία για διαφορετικές ομάδες φίλων. Το γεγονός ότι είναι ενσωματωμένο στο inbox του Gmail κάνει πιο εύκολο το να βρίσκει κανείς και να συνεχίζει συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Το Google Buzz σχεδιάστηκε σαν ένα ανοιχτό σύστημα και υποστηρίζει ήδη το Picasa, το Google Reader, το YouTube, το Flickr, το Blogger και το Twitter, ενώ αναμένεται να ενσωματωθούν και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες. Όσοι developers και υπηρεσίες επιθυμούν να συνδέσουν το Buzz με τα προϊόντα τους μπορούν να το κάνουν μέσω ενός απλού API με χρεώση, το οποίο στο μέλλον θα αναπτυχθεί σε ένα ολοκληρωμένο read/write API.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν ήδη το Gmail θα δουν ότι το Google Buzz, θα εμφανιστεί στο inbox τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι νέοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Gmail στο www.gmail.com ή να μάθουν περισσότερα για το Google Buzz στο buzz.google.com.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vpap

Google Buzz, Google Fiber https://www.google.com/appserve/fiberrfi, το σενάριο της ταινείας Gamer είναι πολύ κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.