H Google συνεχίζει με σταθερά βήματα την απόσυρση του δικού της social network, Google+, από όλες τις υπηρεσίες της όπου το είχε ενσωματώσει. Αρχικά ξεκίνησε με το YouTube, όπου δεν απαιτείται λογαριασμός Google+ για σχόλια και συνεχίζει με το Play Store. Η πρώτη παρατήρηση που θα κάνει κάποιος κατά την περιήγηση του στο Play Store […]
H Google συνεχίζει με σταθερά βήματα την απόσυρση του δικού της social network, Google+, από όλες τις υπηρεσίες της όπου το είχε ενσωματώσει. Αρχικά ξεκίνησε με το YouTube, όπου δεν απαιτείται λογαριασμός Google+ για σχόλια και συνεχίζει με το Play Store.
Η πρώτη παρατήρηση που θα κάνει κάποιος κατά την περιήγηση του στο Play Store είναι η αφαίρεση του section στο οποίο υπήρχαν εφαρμογές τις οποίες χρησιμοποιούσαν ή πρότειναν επαφές σας από το Google+, καθώς και η επιλογή +1 που υπήρχε για εφαρμογές από τη σελίδα του Play Store τους.
Με την αφαίρεση της ενσωμάτωσης του Google+, όπως και στο YouTube, έτσι πλέον και στο Play Store δεν χρειάζεται να έχει κανείς λογαριασμό Google+ για να αφήσει σχόλιο, αρκεί ένας λογαριασμός Google για να σας επιτραπεί ο σχολιασμός.
Έχω συνδεδεμένο το κανάλι μου με σελίδα google+, για να έχει διαφορετικό όνομα από το πραγματικό μου.
Αν διαγράψω τον λογαριασμό μου google+, η σελίδα παραμένει ενεργή, σύμφωνα με την google. Αν διαγράψω και την σελίδα, τι γίνεται; Θα διαγραφεί αυτόματα και το κανάλι μου ή θα αλλάξει ονομασία και θα πάρει το όνομα με το οποίο δημιουργήθηκε ο λογαριασμός google;
Ο Tim Berners-Lee εφηύρε τον παγκόσμιο ιστό και το CERN τον έδωσε δωρεάν το 1993, ενώ ο ανταγωνιστής του Gopher χρέωσε — και χάθηκε μέσα σε έναν χρόνο.
Έρευνα της NordVPN αποκάλυψε 52,4 δισ. κλεμμένα cookies μέσα σε έναν χρόνο από infostealer malware, με τα session cookies να αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.
Επιτελους…αντε σιγα σιγα να το κανουν εναν delete να τςλειωνουμε.
δεν ήξερα ότι ακόμα υπήρχε!!!!
Έχω συνδεδεμένο το κανάλι μου με σελίδα google+, για να έχει διαφορετικό όνομα από το πραγματικό μου.
Αν διαγράψω τον λογαριασμό μου google+, η σελίδα παραμένει ενεργή, σύμφωνα με την google. Αν διαγράψω και την σελίδα, τι γίνεται; Θα διαγραφεί αυτόματα και το κανάλι μου ή θα αλλάξει ονομασία και θα πάρει το όνομα με το οποίο δημιουργήθηκε ο λογαριασμός google;
Ακόμα να κλεισει το Google+ ?