Πέμπτη
07/05/2009

Google Gadget, Παρακολουθήστε την πορεία της Ελλάδας στη Eurovision

Η Google ανακοίνωσε σήμερα ένα gadget το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν τις πιθανότητες που έχει η χώρα τους να κατακτήσει την πρώτη θέση στον τελικό του Μουσικού Διαγωνισμού Eurovision 2009, που φέτος διεξάγεται στη Μόσχα στις 16 Μαΐου. Συγκεκριμένα, η Google δημιούργησε την ιστοσελίδα: www.google.gr/eurovision όπου παρουσιάζεται η πορεία της δημοτικότητας των διαδικτυακών αναζητήσεων, όσον αφορά στις συμμετοχές των διαφόρων χωρών… με την εμφάνιση ενός χρονοδιαγράμματος δημοτικότητας, καθώς και ενός πίνακα με τους διαγωνιζόμενους για τους οποίους έχουν γίνει οι περισσότερες, αλλά και οι λιγότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Τα στοιχεία ενημερώνονται καθημερινά, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πορεία της συμμετοχής της χώρας τους στο διαγωνισμό μέχρι τον τελικό, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να προβλέψουν πια χώρα θα φτάσει στην κορυφή. Το εν λόγω gadget μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα ή στο blog όποιου χρήστη το επιθυμεί.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.google.gr/eurovision για να πληροφορηθούν αναφορικά με τα τελευταία νέα σχετικά με τον διαγωνισμό, να παρακολουθήσουν video των συμμετεχόντων, καθώς και να αποφασίσουν για το ποιον θα ψηφίσουν τη μεγάλη βραδιά.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. […] Techblog Μοιράσου το με: Ρίξτε μία ματιά:Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τη EUROVISION! (0)Εύρεση Κατοικίας, πρόγνωση καιρού και διάφορες δοκιμές (1)YouTube: Κάποια video πλέον, θα τα πληρώνουμε (0) Tags: eurovision, eurovision 2009, Eurovision Song Contest, Eurovision Song Contest 2009, google, Σάκης Ρουβάς […]

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.