Google I/O 2019: Τι περιμένουμε να δούμε στο συνέδριο και πώς να το παρακολουθήσουμε ζωντανά

Ποιο θα είναι το όνομα του Android Q; Ποια θα είναι η επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google; Θα υπάρξουν lite εκδόσεις των Google Pixel όπως θέλουν οι φήμες που κυκλοφορούν; Ο Google Assistant θα μάθει κάτι νέο, ώστε να φέρεται ακόμη περισσότερο σαν άνθρωπος;

Google I/O 2019, Google I/O 2019: Τι περιμένουμε να δούμε στο συνέδριο και πώς να το παρακολουθήσουμε ζωντανά

Την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις θα την πάρουμε στο συνέδριο Google I/O 2019 του οποίο το πρώτο Keynote θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 το βράδυ. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Google I/O είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση προγραμματιστών και οπαδών της Google, όπου η εταιρεία μοιράζεται όσα έκανε τον χρόνο που πέρασε και τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά. Τι περιμένουμε λοιπόν από το φετινό Google I/O;

Ιστορικά, η πρώτη έκδοση beta του νέου Android γίνεται διαθέσιμη λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του στην σκηνή. Οπότε, περιμένουμε πως η Google θα ανακοινώσει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για το Android Q, καθώς και την ημερομηνία διάθεσης της πρώτης beta.

Επιπλέον, ελπίζουμε να λάβουμε μερικές ακόμα πληροφορίες για τη Google Stadia, την επερχόμενη υπηρεσία gaming της Google. Η εταιρεία δεν έχει μοιραστεί πολλές πληροφορίες μαζί μας για τη συγκεκριμένη υπηρεσία οπότε δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Μεταξύ άλλων, περιμένουμε να μάθουμε νεότερα για τον Google Assistant, το Google Lens, το μέλλον των εφαρμογών της εταιρείας, και φυσικά να δούμε την νεότερη έκδοση του Android Automotive.

Από πλευράς συσκευών, γνωρίζουμε ήδη ότι η Google θα παρουσιάσει τα νέα Pixel 3a και 3a XL, ενώ περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το Nest Hub Max.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά τι θα ανακοινώσει η Google, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελετή έναρξης της Google I/O και την παρουσίαση μέσω του livestream που έχουμε βάλει στην κορυφή του άρθρου. Όπως ήδη αναφέραμε το πρώτο Keynote ξεκινά στις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google I/O 2019 Google Pixel 3a Google Pixel 3a XL

Google Pixel 3a και 3a XL: Η Διευθύντρια Προϊόντων αποκάλυψε γιατί διαθέτουν θύρα ακουστικών

Από ότι φαίνεται μερικοί υψηλά ιστάμενοι υπάλληλοι της Google θεωρούν ότι οι αγοραστές των Google Pixel 3a και Pixel 3a XL δεν μπορούν να αγοράσουν αξιόλογα Bluetooth ακουστικά.

Software Google Google I/O 2019

Google Inline Updates: Νέο χαρακτηριστικό που μας αναγκάζει να ενημερώνουμε τις Android εφαρμογές

Αρκετοί επιλέγουν να αγνοούν τις ενημερώσεις των εφαρμογών. Γι’ αυτό η Google δημιούργησε ένα εργαλείο το οποίο βοηθά τους προγραμματιστές να αναγκάζουν τους χρήστες να ενημερώνουν τα apps.

Software Android Pie Google I/O 2019

Το 10% των Android συσκευών τρέχουν την έκδοση 9 Pie 9 μήνες μετά την διάθεσή της

Η Google ανακοίνωσε ότι το ένα δέκατο των συνολικών συσκευών που έχουν Android χρησιμοποιούν το Android 9 Pie, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου 2018.

Software Google Assistant Google I/O 2019

Google Assistant: Αναβαθμίζεται και γίνεται πιο ευέλικτος, εξυπνότερος και πιο γρήγορος από ποτέ

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ο Google Assistant ανανεώνεται πλήρως, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες και multitasking.