Πέμπτη
20/02/2014

Google I/O 2014 στις 25-26 Ιουνίου στο Σαν Φρανσισκό

Το Google I/O το ετήσιο συνέδριο της Google που σχετίζετε με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Google αναμένεται να διεξαχθεί από τις 25 έως τις 26 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Να θυμίσουμε πως συνήθως στο Google I/O ανακοινώνονται νέες υπηρεσίες και προϊόντα όπως το Jelly Bean 4.1, ενώ αναμενόταν να ανακοινωθεί και το 4.2 αλλά δυστυχώς τα καιρικά φαινόμενα δεν βοήθησαν.

Επίσης από φέτος το σύστημα κράτησης εισιτηρίων για το ετήσιο συνέδριο της Google αλλάζει, αφού εισιτήριο δεν θα αγοράζει ο πιο γρήγορος. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο συνέδριο και οι προσκλήσεις θα διαμοιραστούν αργότερα τυχαία.

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποια ανακοίνωση νέας συσκευής ή νέας υπηρεσίας, αλλά είμαστε ακόμη μακρυά. Τέλος όπως κάθε χρόνο η Google θα προσφέρει Live Streaming για τις παρουσιάσεις της.

google_io_2014_big

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Prototype λέει:

    Ανακοίνωση kit kat 4. 4. 3….

  2. Ο/Η dimz λέει:

    lol ναι, σίγουρα, όσο έκαναν συνέδριο για ν’ ανακοινώσουν την 4.4.2 :P

    Πιο πιθανό μου φαίνεται να ανακοινώσουν καμία KitKat 4.5 και καμιά Google συσκευή, όπως Glass ή κανένα Nexus smartwatch.

    Μόνο ελπίζω αν ανακοινωθεί καινούρια έκδοση, να περάσουν και μεταγενέστερη έκδοση του linux kernel. Έχει βγεί η 3.13, η 3.10 είναι η καινούρια έκδοση μακράς υποστήριξης και ακόμα χρησιμοποιούν την 3.4 για το Android.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.