Κοινοποίηση τοποθεσίας στο Google Maps

Κοινοποίηση τοποθεσίας Google Maps, Κοινοποίηση τοποθεσίας στο Google Maps

Σύντομα οι χρήστες του Google Maps παγκοσμίως θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν το σημείο που βρίσκονται στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο και με οποιονδήποτε. Όταν μοιράζεστε την τοποθεσία σας, οι άνθρωποι που έχετε επιλέξει μπορούν να την βλέπουν στον χάρτη τους.

Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τις Google επαφές σας, ή ακόμα και με φίλους ή συγγενείς, στέλνοντας τον σχετικό σύνδεσμο μέσα από τις αγαπημένες σας εφαρμογές μηνυμάτων. Όταν την μοιράζεστε, οι άνθρωποι που έχετε επιλέξει μπορούν να την βλέπουν στον χάρτη τους.

Η κοινοποίηση τοποθεσίας στο Google Maps θα παρουσιαστεί σύντομα παγκοσμίως και θα μπορείτε να σταματήσετε την κοινοποίηση οποιαδήποτε στιγμή.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Maps

H Google επιβεβαιώνει ότι οι Maps έχασαν το… στίγμα τους

Πολλές είναι οι αναφορές που εμφανίστηκαν online για προβλήματα με του Google Maps, κάτι που επιβεβαίωσε και η Google.

Internet Google Google Maps

Ουκρανία: Η Google απενεργοποιεί τα δεδομένα κυκλοφορίας των Maps

Στην προσωρινή απενεργοποίηση των λειτουργιών ζωντανής κυκλοφορίας που προσφέρονται από τους Χάρτες Google προχώρησε ο τεχνολογικός κολοσσός στην Ουκρανία

Software Google Google Maps

To Google Maps επεκτείνει τη λειτουργία busyness πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών

Λίγο πριν την περίοδο των διακοπών, η Google ανακοινώνει νέες δυνατότητες για το Google Maps.

Smartphones Google Google Maps iOS

Google Maps σε iOS: Έτσι θα ενεργοποιήσετε το dark mode

Aν και η λειτουργία κυκλοφόρησε πλήρως στις αρχές Σεπτεμβρίου, δεν έγινε αντιληπτή γρήγορα και πολλοί δεν γνωρίζουν ακόμα πως μπορούν να την ενεργοποιήσουν.