Internet

Google One: Όλοι οι συνδρομητές επί πληρωμή αποκτούν πρόσβαση VPN

Η Google ανακοίνωσε πως η δυνατότητα Google VPN επεκτείνεται σε όλους τους επί πληρωμή συνδρομητές του Google One, ενώ μέχρι στιγμής περιοριζόταν σε αυτούς που εγγράφονται στο πρόγραμμα Premium 2 TB Google One. Στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη αυτή η υπηρεσία.

Το VPN από το Google One έχει σχεδιαστεί για να καμουφλάρει τη διεύθυνση IP ενός χρήστη, αποτρέποντας τους ιστότοπους και τις εφαρμογές να συλλέγουν πληροφορίες για την παρακολούθηση της τοποθεσίας και της δραστηριότητας στον ιστό. Ακόμα, προστατεύει από χάκερ και χειριστές δικτύου, όπως και κάθε άλλο VPN.

Πλέον, αυτό που διαφοροποιεί τις συνδρομές Google One είναι ο αποθηκευτικός χώρος. Το βασικό πρόγραμμα προσφέρει 100 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το πρόγραμμα Premium προσφέρει 2 TB. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν επίπεδο με 15 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει πρόσβαση VPN.

Εκτός από την επέκταση της πρόσβασης VPN σε όλα τα μέλη του Google One, η Google εισάγει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα προσωπικά τους στοιχεία στο dark web. Η Google θα ειδοποιεί τους χρήστες εάν βρεθούν δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, email, αριθμός τηλεφώνου ή αριθμός κοινωνικής ασφάλισης.

Tο βασικό πρόγραμμα Google One κοστίζει 1,99 $ ανά μήνα και θα είναι διαθέσιμο σε 22 χώρες σε συσκευές Android, iOS, Windows και Mac, ενώ η πρόσβαση VPN μπορεί να κοινοποιηθεί με έως και πέντε άλλους στο ίδιο πρόγραμμα Google One.

Επεξεργάστηκε την 10 Μαρτίου 2023 20:49

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.