Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

Google Γραμμή Αναζήτησης, Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο (εκτός από την αγορά της Κίνας) έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app. Τώρα φαίνεται πως ο τεχνολογικός γίγαντας εξετάζει ορισμένες τροποποιήσεις για να ενισχύσει την εμπειρία αναζήτησης σε smartphone Android.

Σύμφωνα με το TheSpAndroid, η πιο πρόσφατη ενημέρωση, έκδοση 14.48.26.29.arm64, της εφαρμογής Google παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Αυτή είναι η μεταφορά της γραμμής αναζήτησης στο κάτω μέρος, ακριβώς πάνω από τις κάτω καρτέλες πλοήγησης. Αυτή η αλλαγή ισχύει τόσο για την κύρια γραμμή αναζήτησης όσο και για τη γραμμή αναζήτησης που είναι ορατή στα αποτελέσματα αυτής.

Αυτή η αλλαγή, αν και μοιάζει μικρή, αλλάζει πολλά πράγματα. Αρχικά διευκολύνει το πάτημα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, μεγάλο ή μικρό. Καθώς τα πάνελ των smartphone γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, η χρήση θα γίνει αρκετά πιο εύκολη. Θα μειώσει την πίεση στα δάχτυλα και θα εξασφαλίσει ένα ασφαλές κράτημα στο τηλέφωνο.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτήν την αλλαγή δεν έχει γίνει γνωστή. Αυτή τη στιγμή, η λειτουργία είναι ανοιχτή σε δοκιμαστές beta.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Internet Chrome Google

Google Chrome: Αλλάζει τα σχέδιά της – Τα cookies δεν καταργούνται τελικά

Η Google φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδια για την κατάργηση των cookies από το Chrome, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη αλλαγή.