Google Search: Εντυπωσιακά easter eggs για τα 25 χρόνια της σειράς “Φιλαράκια”

Google Search, Google Search: Εντυπωσιακά easter eggs για τα 25 χρόνια της σειράς “Φιλαράκια”

Η γνωστή και κλασική σειρά Friends γιορτάζει φέτος 25 χρόνια και αρκετές εταιρείες έχουν βρει έναν τρόπο να γιορτάσουν την ιστορική αυτή σειρά. Η Google με τη σειρά της ετοίμασε μισή ντουζίνα easter eggs για το Google Search ώστε κάθε φαν της σειράς να βρίσκει κάτι για τον αγαπημένο του χαρακτήρα.

Αν αναζητήσουμε στο Google Search οποιοδήποτε από τα ονόματα των έξι βασικών χαρακτήρων τότε δίπλα από τις πληροφορίες του εμφανίζεται ένα easter egg σχετικό με αυτόν.

Όταν αναζητάμε το όνομα της Phoebe Buffay, δίπλα στο όνομα της βλέπουμε μία κιθάρα. Μόλις πατήσουμε το μουσικό όργανο αρχίζει να ακούγεται το κλασικό τραγούδι “Smelly Cat” και στην οθόνη περπατάει μία “μυρωδάτη” γάτα.

Η αναζήτηση του Ross Geller στο Google Search θα εμφανίσει ένα εικονίδιο καναπέ το οποίο όταν το πατάμε φωνάζει “PIVOT” και ολόκληρη η σελίδα αποτελεσμάτων της Google περιστρέφεται. Η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι ο καναπές να κοπεί στα δύο.

Το moto του Joey Tribiani στη σειρά είναι το “Joey doesn’t share food”. Γι’ αυτόν τον λόγο η Google επέλεξε για easter egg του χαρακτήρα ένα κομμάτι πίτσας. Μόλις πατήσουμε την πίτσα γεμίζει η οθόνη φαγητό και τα χέρια του Joey τα αρπάζει.

Το easter egg που πρόσθεσε η εταιρεία στο Google Search για τον Chandler Bing δεν είναι κάποιο από τα χιλιάδες σαρκαστικά του σχόλια αλλά τα κατοικίδια που είχε μαζί με τον Joey στη σειρά. Το εικονίδιο του είναι η γνωστή ανακλινόμενη πολυθρόνα και όταν κάνουμε κλικ πάνω της εμφανίζονται ένα κοτοπουλάκι και μία πάπια που περπατούν στην οθόνη.

Ίσως τα δύο λιγότερο πιο ενδιαφέροντα easter eggs είναι της Monica Geller και της Rachel Green. Της πρώτης είναι ένας κουβάς που όταν τον πατήσεις εμφανίζει ένα σφουγγάρι το οποίο καθαρίζει το όνομα της. Ενώ της δεύτερης είναι μία περούκα, και μόλις κάνεις κλικ πάνω της εμφανίζει αποτελέσματα με το κούρεμα της “The Rachel” το οποίο καθιέρωσε τις τάσεις του ‘90.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανικός κολοσσός κάνει κάτι αντίστοιχο. Πρώτη φορά είδαμε ένα αντίστοιχο εγχείρημα από την εταιρεία πριν την κυκλοφορία του Avengers: Endgame. Η αναζήτηση της λέξης “Thanos” εμφανίζει το Infinity Gauntlet.

Google Search, Google Search: Εντυπωσιακά easter eggs για τα 25 χρόνια της σειράς “Φιλαράκια”

Επίσης, η Google για να γιορτάσει την 80ης επέτειο του The Wizard of Oz πρόσθεσε ένα αντίστοιχο easter egg το οποίο εμφανίζει τα παπούτσια της Dorothy, μόλις πατάμε τα παπούτσια η σελίδα περνάει σε άλλη εποχή.

Όπως και να έχει σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να αναζητήσετε τα ονόματα οι ίδιοι διότι είναι διαφορετικό να σας το λέμε και άλλο να το βλέπετε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google Google Search

Google Search: Τίτλοι τέλους για τα cached links

H Google αποφάσισε να αποσύρει μία από τις πιο παλιές της λειτουργίες, τα cached links, τους συνδέσμους κρυφής μνήμης.

Internet Google Google Search

Google: Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2023

Οι αναδρομές στο τέλος της χρονιάς είναι καθιερωμένες και η Google μας προσφέρει μια καλή ματιά του τι αναζητήσαμε περισσότερο το 2023.

Internet Android Android Smartphones Google

Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app.

Business Android Android Smartphones Apple

Google: Δίνει το τριπλάσιο μερίδιο εσόδων στην Apple από τους κατασκευαστές Android

Φανερά δυσαρεστημένη ήταν η Google με την αποκάλυψη ότι πληρώνει στην Apple το 36% των εσόδων από την αναζήτηση στο Safari.