Gmail Translate, Μετάφραση σε 41 γλώσσες

H Google ανακοίνωσε την πειραματική ενσωμάτωση της δωρεάν email υπηρεσίας Google Translate – Technology Gmail, ως ένα βήμα προς την αυτόματη μετάφραση των emails σε 41 γλώσσες. Το εν λόγω χαρακτηριστικό θα εμφανίζεται στο Gmail Labs (προσβάσιμο από τα Settings), με την ένδειξη Μετάφραση Μηνύματος ( και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

, Gmail Translate, Μετάφραση σε 41 γλώσσες

Με τη λειτουργία αυτή, οι χρήστες του Gmail θα έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν ολόκληρες συζητήσεις σε πολλαπλές γλώσσες, με τον κάθε συμμετέχοντα να μπορεί να διαβάζει τα μηνύματα στη γλώσσα που επιθυμεί. Παράλληλα, η τεχνολογία αυτόματης μετάφρασης της Google ενδυναμώνει και μια σειρά άλλων προϊόντων μετάφρασης και εργαλείων. Για παράδειγμα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεταφράζουν κείμενο, ολόκληρες ιστοσελίδες, ακόμα και να πραγματοποιούν αναζητήσεις σε άλλες γλώσσες, χρησιμοποιώντας το Google Translate στο διαδίκτυο.

Επιπρόσθετα, εκτός από τη μετάφραση στο διαδίκτυο και τη μεταφρασμένη αναζήτηση, οι χρήστες μπορούν παράλληλα να κάνουν chat σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνώντας τα γλωσσικά εμπόδια με τη χρήση του “Translation bots” στο Gmail chat.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.