Τρίτη
27/01/2009

GoogleTube, Δείτε βίντεο του YouTube στα search results της Google

Μια εικόνα λένε αξίζει όσο χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον ένα video. Κάνετε όλη μέρα Googling; Τότε σίγουρα θα συμβουλεύεστε και το ΥouTube στις αναζητήσεις σας. Αν δουλεύετε με Firefox μπορείτε να έχετε τα καλύτερα των δύο κόσμων μαζί, με το Googletube add-on. Πρόκειται για ένα extension το οποίο προσθέτει ένα YouTube εικονίδιο στα αποτελέσματα των αναζητήσεων των σελίδων της Google. Ας δούμε μαζί πως λειτουργεί και τι προσφέρει.

Κάνοντας download το συγκεκριμένο extension (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8049) έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε ή να κατεβάσετε τα video του YouTube απευθείας από τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google κάνοντας απλά κλικ πάνω στα εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα σε κάθε αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε νέες καρτέλες και παράθυρα. Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βίντεο (ημερομηνία προσθήκης, απόψεις, δημοτικότητα, παρατηρήσεις) απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Το Googletube add-on είναι ένα πολύ χρήσιμο και time saver εργαλείο για την άμεση και γρήγορη ανάκτηση πληροφοριών.

Ο YouTube player μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί, ώστε να ταιριάζει στο στυλ σας, αλλάζοντας χρώμα και μέγεθος. Επιλέξτε ακόμα αν θέλετε να βλέπετε τα video κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης ή ως float window δίπλα τους.

PS: Τώρα δηλαδή θα λέμε ότι κάνουμε Googletubing;

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η cVlachakis λέει:

    Το έβαλα το plugin αλλά μέχρι στιγμής όσα βίντεο πατάω για να δω, καθυστερούν αρκετά.

  2. Ο/Η gorgonitsa λέει:

    και σε εμένα το ίδιο κάνει..
    αλλά everything comes with a price boys!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.