Greece From Home, η Ελλάδα από το σπίτι: Πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη της Google

Καθώς διανύουμε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης με βαθιές συνέπειες τόσο για τους συμπολίτες μας όσο και για την οικονομία, είναι περισσότερο από ποτέ κρίσιμο να διαφυλάξουμε πάνω απ’ όλα το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και όλοι οι φορείς τουρισμού συστρατεύονται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και δίνουν τη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, προτάσσοντας τη μόνη υπεύθυνη επιλογή για όλη την ελληνική κοινωνία, την επιλογή να «μείνουμε σπίτι».

Η πρωτοβουλία Greece From Home, με βασικό μήνυμα «από το σπίτι», έχει τρεις κεντρικούς στόχους: να βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μείνουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα μας, να ανακαλύψουν και να εμπνευστούν από τις ομορφιές της χώρας μας και να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες – όλα αυτά μένοντας σπίτι.

, Greece From Home, η Ελλάδα από το σπίτι: Πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη της Google

Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας Greece From Home έγινε από τον Chief Creative Officer της ελληνικής κυβέρνησης, Steve Vranakis και τις δημιουργικές του ομάδες Ithaca Lab και Prinz & Co, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, τη Marketing Greece και τη Google.

Ο ΕΟΤ προχωρά άμεσα στην online προώθηση της πλατφόρμας στοχεύοντας στις κύριες αγορές προέλευσης επισκεπτών της χώρας μας ώστε μέσω του Greece From Home να διατηρήσει τη σχέση του brand της Ελλάδας με το διεθνές κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του ιού Covid – 19.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Πολύ πλύση εγκεφάλου και αποχαύνωση με τις οθόνες σε ΠΟΛΥ ανησυχητικά επίπεδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας Vodafone

Vodafone: Δωρεάν για όλους 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους

Η Vodafone προσφέρει δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας και αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής.

Home Cinema ERT ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και πως να τις ενεργοποιήσεις για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.

Home Cinema ERT ERTFLIX Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

ERTFLIX: Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ εμπλουτίζεται με δωρεάν ταινίες και σειρές

Η ΕΡΤ προσφέρει από σήμερα εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος.

Internet COSMOTE featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Συνήγορος του Καταναλωτή: Παράπονα για το 13033 και το 10306

Στον Συνήγορο του Καταναλωτή φτάνουν παράπονα από καταναλωτές για τα SMS προς το 13033 αλλά και των τηλεφωνικών κλήσεων στο 10306.