Πάρε μέρος στην έρευνα: Ο Έλληνας blogger

, Πάρε μέρος στην έρευνα: Ο Έλληνας bloggerΤο Πάντειο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το ινστιτούτο τεχνολογίας υπολογιστών διεξάγει μία έρευνα για τους έλληνες bloggers η οποία προσπαθεί να βρει τους λόγους για τους οποίους bloggάρουμε και να δώσει απάντηση και σε άλλα ερωτήματα.

Στο site αυτό μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο (αν είστε blogger) ώστε να βοηθήσετε την έρευνα. Γιατί, ως γνωστόν, όσο περισσότεροι συμμετέχουν τόσο πιο αξιόπιστα είναι τα αποτελέσματα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saxtus

Πήρα κι εγώ μέρος στην έρευνα.
Ενδιαφέροντα ερωτήματα, ανυπομονώ για το αποτέλεσμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Samsung

H Samsung παρουσίασε το πρώτο τσιπ DRAM 36 GB για το 6G AI

To 6G είναι προ των πυλών και θα βασίζεται στην ΑΙ, γι’ αυτό και τεχνολογικοί κολοσσοί συνεργάζονται και ετοιμάζονται για τη νέα εποχή.

Internet

Skoop by Skroutz: Νέα υπηρεσία για αγγελίες, πούλησε τη συσκευή σου δωρεάν!

Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημοσιεύουν αγγελίες πωλήσεων και να αγοράζουν προϊόντα από άλλους χρήστες εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια του Skroutz.

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Internet featured

efood: Το αποτύπωμα της υπηρεσίας delivered by efood το 2023 και η νέα υπηρεσία το 2024

Το efood, για το έτος 2022, είχε καταγράψει μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη της υπηρεσίας delivered by efood, θέτοντας ως κύριο στόχο την ενδυνάμωσή της μέσα στο 2023.