H Apple αποφάσισε να μας αφήσει να βαθμολογούμε τα apps της

, H Apple αποφάσισε να μας αφήσει να βαθμολογούμε τα apps της

Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν οι κάτοχοι συσκευών Apple να βαθμολογήσουν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της. Η κατάσταση πλέον αλλάζει και η Apple αποφάσισε να επιτρέψει τα reviews των χρηστών στις δικές της εφαρμογές.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να μπουν βαθμολογίες σε εφαρμογές όπως το Apple Maps ή το Mail app, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που μπορούν να βρουν οι χρήστες στο App Store. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το να ζητηθούν βελτιώσεις για τις βασικές εφαρμογές που δημιουργεί η Apple.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι έτσι θα μπορεί κανείς να δει πώς διαμορφώνονται οι βαθμολογίες των χρηστών στις εφαρμογές της Apple σε σύγκριση με τις εφαρμογές των ανταγωνιστών της, ενώ με μια ματιά μπορεί να διαπιστωθεί πως όλες οι δημιουργίες της Apple δεν φαίνεται να χαίρουν και της απόλυτης εκτίμησης των κατόχων των προϊόντων της…

Σε κάθε περίπτωση, είναι απολύτως σωστό να βαθμολογούνται όλοι με τους ίδιους όρους, εάν θέλει κανείς να μιλά για ίση μεταχείριση σε ένα App Store…

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Χαχα πως και έτσι. Πάντως καλό είναι να ακούσει πόσο χάλια είναι το Safari και να το φτιάξει. Χρειαζόμαστε ανταγωνιστικές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.