H Apple ετοιμάζει πρόταση για τα δικαιώματα της Premier League

Apple Premier League, H Apple ετοιμάζει πρόταση για τα δικαιώματα της Premier League

H Apple έχει στραφεί στην απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεγάλων αθλητικών πρωταθλημάτων, με τελευταίο στόχο την Premier League. H εταιρεία ξεκίνησε επίσης προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το NFL για το Sunday Ticket, αλλά αυτή η συμφωνία τελικά πήγε στο YouTube.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι η Apple προετοιμάζεται να υποβάλει προσφορά για ένα πακέτο δικαιωμάτων ροής ποδοσφαίρου στην αγγλική Premier League, το οποίο πρόκειται σύντομα να ανανεωθεί. Η Apple έχει ήδη δείξει σημαντικό ενδιαφέρον για την αρένα του ποδοσφαίρου.

Για αρχή, η πιο δημοφιλής σειρά του Apple TV+, ο Ted Lasso, βασίζεται στο όμορφο παιχνίδι. Μόλις χθες, το Apple TV+ έκανε πρεμιέρα μιας ντοκιμαντέρ για την άτυχη ευρωπαϊκή Super League. Και στις ΗΠΑ, η Apple έκλεισε μια συμφωνία ορόσημο με τη Major League Soccer. Αυτόν τον Φεβρουάριο, όλα τα παιχνίδια MLS είναι αποκλειστικά διαθέσιμα για ροή εντός της εφαρμογής Apple TV, με μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται MLS Season Pass. Το Season Pass του MLS έχει έκπτωση για τους συνδρομητές TV+ και μια επιλογή παιχνιδιών θα είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Αυτή η συμφωνία θα κοστίζει στην Apple περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Οποιαδήποτε προσφορά στην αγγλική Premier League για εγχώρια δικαιώματα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αντιπροσωπεύει μια σημαντικά μεγαλύτερη επένδυση καθώς το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο άθλημα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ειδικότερα, η εφημερίδα Daily Mail σημειώνει ότι η τρέχουσα τριετής συμφωνία με τη Sky Sports και την BT Sport λήγει το 2025. Το πρωτάθλημα θα υποβάλλει προσφορές από το τέλος του τρέχοντος έτους και η Apple λέγεται ότι θα προχωρήσει στο πιάτο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Μετά την F1 , Premier League. Και σε κάθε αγώνα κλήρωση για ένα Apple Car 🤣😂

Αλέξανδρος

😂😂😂 θα ήθελες…….. Το πολύ πολύ κανένα φορτιστή δώρο (του iphone φυσικά, μη σας μπαίνουν ιδέες) και στον τελικό οι ζάντες i-car ο έπαθλος😭😭😭😭😅😅😅😅😅😅.
Το boss έφαγε 40% μείωσει, από που θα βγούν τα σπασμένα οέοοοο;
Άκου σε κάθε αγώνα κλήρωση για ένα Apple Car;
Τι το περάσατε το μαγαζί κύριε Νίκο, Φιλόπτωχον ταμείον;
Ανδρέα ακούςςςςςςςς, πάρε θέση….

Δημητρης

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ δεν παίρνει θέση. Παίρνει μόνο Apple.
Έχετε περάσει ποτέ από κάτι βίλες μαγευτικές?
Έτσι είναι το σπίτι του ΑΝΔΡΕΑ. Μηλιές παντού. Η πόρτα εισόδου σε σχήμα μήλου. Μπαίνεις μέσα και αντί για λαγουδάκια σε υποδέχονται αιθέριες γυναικείας παρουσίες με δίσκους μήλων ενώ οι ίδιες έχουν πασαλειφθεί με αυτό το αφροδισιακό φρούτο. Πιο μέσα σε υποδέχεται ο σεφ ο οποίος καταλαβαίνετε τι βάζει μέσα σε όλα τα φαγητά. Ο προηγούμενος είναι θαμμένος στον κήπο που παρενέβει αυτόν τον κανόνα. Όλο το προσωπικό φοράει μόνο και πάντα Apple. Η προσωπική του πισίνα είναι κάπως έτσι https://abhishektamakuwala.com/wp-content/uploads/2019/02/view-43-1024×576.jpg ενώ η μεγάλη πισίνα φυσικά έτσι https://i.ytimg.com/vi/1hlq82V3Kas/maxresdefault.jpg .

Αλέξανδρος

😂 Σωστόςςςςςς!!!!
Αν και είμαι πολύ παλιός στο site σπάνια σχολιάζω, λατρεύω όμως τον τρόπο που τρολάρει ο Ανδρίκος (που την βρίσκει τόσο όρεξη ΤΟΣΑ χρόνια απορώ).

Δημητρης

Φίλε και εγώ το ίδιο

Δημητρης

Εν τω μεταξύ Αλέξανδρε τώρα τελευταία ο Ανδρίκος έχει ανεβάσει ρυθμούς και δίνει πόνο!!! Μόλις ανοίγω techblog κατευθείαν στα σχόλια. Μόλις βλέπω σχόλιο ΑΝΔΡΕΑΣ, ανάβω τσιγάρο, πίνω καφέ και τον απολαμβάνω.
ΑΝΔΡΕΑ πρόσεχε τα copyrights στα μελωδικά άσματά σου!!!

Αλέξανδρος

Όντως……😂.
Έχει μανία με τα μήλα, τι να πεις γούστα είναι αυτά, αλλά έχει ωραίο τρόπο, στην κοροϊδία επιτίθεται με σαρκασμό.

Αλέξανδρος

Στο μεταξύ φίλε σου απάντησα χθες και δεν ανέβηκε το σχόλιο. Μυστήριο (όπως και η αγάπη του Ανδρέα για τα μήλα😁).
Καλό Σ/κ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.