H Meta εξετάζει το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης του Messenger στο Facebook

Meta Messenger, H Meta εξετάζει το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης του Messenger στο Facebook

Σε σκέψεις βρίσκεται η Meta ώστε το Messenger να ενσωματωθεί ξανά στην εφαρμογή του Facebook, εννέα χρόνια μετά τον διαχωρισμό των δύο app.

Ο επικεφαλής του Facebook, Tom Alison, ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή δοκιμάζει τη δυνατότητα πρόσβασης των χρηστών στα εισερχόμενά τους στο Messenger εντός της εφαρμογής Facebook για να διευκολύνει τους χρήστες να επικοινωνούν. Οι δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής αφαιρέθηκαν από το Facebook το 2016 για να δοθούν κίνητρα στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Messenger, μια κίνηση που προσέλκυσε ευρεία κριτική εκείνη την εποχή. Ανταγωνιστές όπως το TikTok, το Twitter, το Snapchat και το LinkedIn επιτρέπουν όλα τα μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε σε άλλη εφαρμογή.

Η ανακοίνωση του Alison έρχεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ώθησης προς την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην οικογένεια εφαρμογών της Meta. Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, αποκάλυψε ότι η εταιρεία φτιάχνει μια νέα ομάδα προϊόντων που θα «στροβιλίσει» τις προσπάθειες της εταιρείας στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Hyper OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.