H OpenAI κυκλοφορεί το ChatGPT Plus από 20 $ το μήνα

chatgpt plus, H OpenAI κυκλοφορεί το ChatGPT Plus από 20 $ το μήνα

Προκειμένου να δημιουργήσει έσοδα, η OpenAI παρουσίασε ένα νέο πιλοτικό σχέδιο συνδρομής για το ChatGPT, το AI που δημιουργεί κείμενο, το οποίο μπορεί να γράψει πειστικά δοκίμια, ποιήματα, email, στίχους και πολλά άλλα.

Η επί πληρωμή συνδρομή θα ονομάζεται ChatGPT Plus και θα κοστίζει 20 δολάρια το μήνα, ενώ θα προσφέρει πλεονεκτήματα όπως γενική πρόσβαση ακόμα και σε ώρες αιχμής, ταχύτερους χρόνους απόκρισης και προτεραιότητα στην πρόσβαση σε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Το δωρεάν ChatGPT θα παραμείνει, ενώ το Plus θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ. Η OpenAI λέει ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία πρόσκλησης ατόμων από τη λίστα αναμονής της τους επόμενους μήνες και θα επιδιώξει να επεκτείνει το Plus σε επιπλέον χώρες και περιοχές «σύντομα».

Το ChatGPT Plus μπορεί να είναι το πρώτο από τα πολλά project που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με την OpenAI. Στην ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία λέει ότι «εξερευνά ενεργά» επιλογές για σχέδια χαμηλότερου κόστους, επιχειρηματικά σχέδια και πακέτα δεδομένων, εκτός από ένα API.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.