HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

HBO Max Warner Bros, HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

Η Warner Bros ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του HBO Max στις ΗΠΑ, στην πρώτη αύξηση της συνδρομής της πλατφόρμας streaming εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Από τις 12 Ιανουαρίου, η τιμή για νέα συνδρομή του HBO Max χωρίς διαφημίσεις διαμορφώνεται στα 15,99 δολάρια ανά μήνα έναντι 14,99 δολαρίων που ήταν μέχρι σήμερα, σημειώνοντας αύξηση 7%. Όσοι έχουν ήδη συνδρομή στο HBO Max θα δουν αύξηση από τις 11 Φεβρουαρίου.

“Αυτή η αύξηση της τιμής κατά ένα δολάριο θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην παροχή ακόμη περισσότερων πολιτισμικά καθοριστικών προγραμμάτων και στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας για όλους τους χρήστες”, ανέφερε το HBO Max στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2023

Δηλαδή, άμα έρθει εδώ θα είναι κάπου στο 20αρικο το μήνα ??? Δεν νομίζω ότι θα πάει καλά αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Games Gaming Hackers HBO

Στο στόχαστρο εγκληματιών του κυβερνοχώρου οι fans του “The Last of Us”

Το “The Last of Us”, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation θα κυκλοφορήσει τελικά από το HBO στις 15 Ιανουαρίου του 2023.

Software Apple TV HBO

HBO Max: Φέρνει fix για τα σφάλματα αναπαραγωγής στις Apple TV 4K

Το HBO εργάζεται να επιδιορθώσει σφάλματα αναπαραγωγής που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες στην εφαρμογή HBO Max για Apple TV.