To Reuters ξεκινά να χρεώνει τους αναγνώστες του
Σάββατο, 17/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Με το μηνιαίο αντίτιμο των 34,99 δολαρίων χρεώνει το Reuters όσους θέλουν να διαβάζουν το ειδησεογραφικό του περιεχόμενο.
Πέμπτη, 10/04/2014 · Κώστας Βλαχάκης
Κενό ασφαλείας στη κρυπτογράφηση ιστοσελίδων που ονομάστηκε Heartbleed φαίνεται ότι επηρεάζει αρκετές online υπηρεσίες και καλό θα είναι να αλλάξετε τους κωδικούς σας (passwords) κάτι που ούτως η άλλως θα πρέπει να κάνετε τακτικά για να μην είστε εκτεθιμένοι σε εξωτερικές απειλές.
Η ιστοσελίδα Mashable έχει καραρτίσει μια λίστα με online υπηρεσίες που φαίνεται όχι έχουν επηρεαστεί και προτείνουν σε ποιες από αυτές καλό θα είναι να αλλάξετε το password σας. Δείτε την εδώ.
Σάββατο, 17/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Με το μηνιαίο αντίτιμο των 34,99 δολαρίων χρεώνει το Reuters όσους θέλουν να διαβάζουν το ειδησεογραφικό του περιεχόμενο.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε την 3G, Apple event, συνεργασία Samsung με Olympus, Audi Q4 e-tron, αγορά PC, πειρατικό λογισμικό, Bitcoin και επίθεση χάκερς σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Τάσος Παπανικολάου
Η κατάργηση του 3G δικτύου δεν επηρεάζει τις υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων (SMS), οι οποίες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η Charter Communications στις ΗΠΑ προσπάθησε να ξεγελάσει τους πελάτες άλλης εταιρείας ότι θα χάσουν την πρόσβαση στο Internet.
Μονο αυτό είναι η NSA μας έκλεβε χρόνια..