Casey Baumer: Η Google χρησιμοποίησε το όνομα της με αποτέλεσμα…

Ίσως το έχετε προσέξει και εσείς σε κάποιο από τα πρότυπα των Google Docs που δουλευέτε αυτό το διάστημα και δεν το δώσατε και μεγάλη σημασία αλλά από πίσω κρύβεται μία αστεία ιστορία.

Η Google χωρίς να αναζητήσει αν το όνομα Casey Baumer είναι πραγματικό το ενσωμάτωσε σε όλα τα πρότυπα της.

Το αποτέλεσμα; Η πραγματική Casey Baumer πρίν από δύο χρόνια άρχισε να λαμβάνει μηνύματα με ερωτήσεις και παράπονα σχετικά με τα Google Docs.

Στέλεχος της Google της ανέφερε ότι προτίμησε να βάλει αυτό το όνομα γιατί είναι πιο ενδιαφέρον σε σχέση με τα γνωστά που γνωρίζουμε όπως το John Smith.

Τα μηνύματα που λάμβανε ήταν απο συζύγους οι οποίες έβλεπαν ένα γυναικείο όνομα στα έγγραφα του άντρα τους μέχρι και απο κάποιους που νόμιζαν ότι η Casey είχε χακάρει τα έγγραφα τους.

Μάλιστα μέσω facebook η πραγματική Casey Baumer προσπάθησε να έρθει σε επαφή με κάποιον στην Google για να κάνει το πρόβλημα της γνωστό.

Τα κατάφερε αυτές τις μέρες και η Google ανέφερε πώς είναι στην διαδικασία αλλαγής του ονόματος της.

Casey Baumer Google, Casey Baumer: Η Google χρησιμοποίησε το όνομα της με αποτέλεσμα…

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Αφενώς άστοχη η ενέργεια της google να βάλει το όνομα ενός υπαρκτου προσώπου, αφετέρου πόσο ντουγάνια οι αμερικάνοι που έστελναν τα παραπονά τους σε αυτήν. Είναι και χαριτωμένη και οι σύζυγοι τρελάθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.