Σάββατο
19/09/2009

hol internet με τη μέρα, Πληρώστε όσο το χρησιμοποιείτε

Με τη νέα υπηρεσία hol internet με τη μέρα, η adsl πρόσβαση στο internet γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Τώρα μπορείτε απλά, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, να επιλέξετε το χρόνο πρόσβασης που επιθυμείτε και να πληρώσετε το internet μόνο όταν το χρησιμοποιείτε. Το χρόνο πρόσβασης στο internet μπορείτε να τον ανανεώνετε οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

hol internet per day

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία και το τιμοκατάλογο εδώ.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η fadasma λέει:

  Με ταχύτητες 2 & 1 Mb όμως μόνο.

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  fadasma, εντάξει ρε συ 2Mbps μια χαρά είναι. Για να το θέλεις μια στο τόσο ε δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις. Υποτίθεται προορίζεται για εξοχικά, και άτομα που λείπουν συχνά από το σπίτι τους. Εκεί που μένεις πιο συχνά έχεις το καλό το ίντερνετ με μηνιαίο συμβόλαιο και βολεύεσαι με τα 2Mbps όταν αλλάζεις για λίγο έδρα.

  Εγώ που έχω 2Mbps conn-x στο εξοχικό μου όπου περνάω τα Σαββατοκύριακα, δεν έχω κανένα πρόβλημα και μετά πάλι πίσω με On Telecoms στα 7,3 Mbps.

 3. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  Με μικρά γράμματα γράφει : ” Κόστος ενεργοποίησης 34,99 ευρώ” !

 4. Ο/Η fadasma λέει:

  εγώ κάπου αλλού διάβασα οτι αν έχεις δικό σου modem και username/password από άλλη σύνδεση, μπορείς να συνδεθείς κανονικά στο ίντερνετ αρκεί να έχεις γραμμή hol. η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη για όλους απλά σου δίνουν κωδικούς όταν πληρώσεις.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.