Horizon Worlds: Οι δημιουργοί θα μπορούν να πουλήσουν εικονικά αντικείμενα

horizon worlds, Horizon Worlds: Οι δημιουργοί θα μπορούν να πουλήσουν εικονικά αντικείμενα

Τρόπους για να επιτρέψει στους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα στο Horizon Worlds, τον κόσμο εικονικής πραγματικότητάς της, ψάχνει η Meta.

Τώρα, κάποιοι δημιουργοί θα μπορούν να πουλήσουν εικονικά αντικείμενα στους κόσμους τους, τα οποία θα αγοράζουν οι “εξερευνητές”. Το concept είναι πως οι δημιουργοί κόσμων θα μπορούν να πουλήσουν τα πάντα, από πρόσβαση σε ένα τμήμα VIP του κόσμου τους έως εικονικά αντικείμενα όπως κοσμήματα ή μια ειδική μπάλα μπάσκετ, σύμφωνα με τη Meaghan Fitzgerald, διευθύντρια μάρκετινγκ προϊόντων του Horizon.

Η έμπνευση της Meta προφανώς έρχεται από τις πλατφόρμες Roblox και Rec Room, οι οποίες επιτρέπουν στους δημιουργούς να πουλούν αντικείμενα που κατασκευάζουν. Και βέβαια θα παίρνει μερίδιο από τις αγορές αυτές.

Να πούμε πως, προς το παρόν, στο Horizon Worlds δεν έχει διαφημίσεις, εκτός από έναν πρόσφατο κόσμο με θέμα το Wendy’s, το “Wendyverse”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.