Hoteltraining.gr: Εξ’ αποστάσεως σεμινάρια για εργαζόμενους στον τουρισμό σε Ελλάδα και Κύπρο

, Hoteltraining.gr: Εξ’ αποστάσεως σεμινάρια για εργαζόμενους στον τουρισμό σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Hoteltraining.gr είναι μια νέα εταιρεία που προσφέρει αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως σεμινάρια και που δίνει σε κάποιον την ευκαιρία να αποκτήσει γνώσεις για όλες τις ειδικότητες σε ένα ξενοδοχείο. Μπορεί ο ανταγωνισμός στον τουριστικό κλάδο συνεχώς να αυξάνεται, ωστόσο με τα εξ’ αποστάσεως σεμινάρια από την ομάδα των εξειδικευμένων εισηγητών, θα βοηθήσουν να γίνει κάποιος η καλύτερη επιλογή κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Οι εισηγητές της Hoteltraining, διακεκριμένα στελέχη της Τουριστικής και εκπαιδευτικής κοινότητας από όλη την Ελλάδα, επιλέχθηκαν προσεκτικά με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να μπορούν να προσφέρουν – πέραν από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο – εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Όλα τα σεμινάρια στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία, δηλαδή μπορεί να το παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το επιθυμεί στο σπίτι του, από κινητό, tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία.

Ήδη η Hoteltraining συνεργάζεται με ξενοδοχειακούς ομίλους σε Ελλάδα και Κύπρο και αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού των ξενοδοχείων αυτών στα πλαίσια των B2B υπηρεσιών της.

Η Hoteltraining, ως επίσημο μέλος The CPD Certification Service, έχει δρομολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Τα αρχικά CPD, σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράδειγμα αποτελεί το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο πάνω από 1000 ινστιτούτα και επαγγελματικά σωματεία, απαιτούν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η ζήτησης των τελευταίων ετών, αποδεικνύει ότι ο αριθμός προβλέπεται να αυξηθεί αρκετά στο μέλλον.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet AI

Claude 3: Η Anthropic λέει ότι το νέο της ΑΙ chatbot ξεπερνά το GPT-4

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα ΑΙ chatbots τους και ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο.