Πώς θα βγάλετε χρήματα στο Internet [infographic]

Θυμάστε εκείνες τις ανεκδιήγητες εκπομπές του Ευαγγελάτου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας έλεγε ότι με το να ξεκινήσει κανείς τη δραστηριότητα στο Ίντερνετ, κάνει το πρώτο βήμα για να γίνει εκατομμυριούχος; Εντάξει, καλό είναι να αποφεύγονται πάντα οι υπερβολές. Το Διαδίκτυο είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο οικονομικής δραστηριότητας, με τους δικούς του κανόνες και ιδιαιτερότητες, που πάντα πρέπει να έχετε υπόψη.

Είναι πολλά αυτά τα οποία έχουν πλέον γίνει κοινός τόπος ότι κυκλοφορούν δωρεάν και ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει χρήματα για να τα αποκτήσει, όπως η μουσική, το πορνό και η ενημέρωση. Το ζήτημα είναι να ξέρετε που να ψάξετε για πηγές εσόδων και να το συνδυάσετε αυτό με μια σειρά από αγαθά και υπηρεσίες, είτε που κατασκευάζετε εσείς, είτε που προμηθεύεστε από άλλους κατασκευαστές, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε με το περιεχόμενο του δικτυακού σας τόπου (π.χ. φιγούρες από το online game που έχετε δημιουργήσει.

Ένας άλλος κανόνας που είναι καλό να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας σχετικά με την online οικονομική σας δραστηριότητα είναι ότι δεν είναι πάντοτε ανάγκη να δημιουργείτε κάτι νέο. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε με πολύ καλύτερο τρόπο κάτι που ήδη υπάρχει, τότε δεν έχετε παρά να το κάνετε. Νομίζετε ότι θα φτιάξετε μία καλύτερη μηχανή αναζήτησης από εκείνη της Google; Go for it! Οι τολμηροί επιβιώνουν!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.
, Πώς θα βγάλετε χρήματα στο Internet [infographic]

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tainia

αυτός που φτιάχνει τα διάφορα infographics λογικά πρέπει να είναι εκατομμυριούχος ήδη!!!

fireworks Greece

Η ουσία είναι να είσαι ενημερωμένος για το προιόν ή την υπηρεσία που θέλεις να πουλήσεις,να έχεις μελετήσει τον ανταγωνισμό και κυρίως…. να ξέρεις να πουλάς!

Μαριαννα

Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν σελίδα στο facebook blog η site.Σου δίνει λεφτά για κάθε έναν που διαβάζει την ανάρτηση σου και επειδή Κρίση έχουμε καλά κέρδη.ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ https://adf.ly/?id=817751 και ξεκίνησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.